Slovenija
Oglas

Spar podaril 10.000 € mladim slovenskim košarkarjem

Ljubljana, 07. 07. 2022 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Slovensko košarko podpirajo že 21 let

V Sparu Slovenija verjamejo v slovensko košarko in njeno povezovalno moč, zato jo zvesto in ponosno podpirajo že 21 let. Zanimivo košarkarsko leto, ki je pred nami, so zato obeležili na prav poseben način. Z navijaškimi majicami z napisom Ne se šparat so povezali slovenske navijače in poskrbeli za dodatno mero evforije, obenem pa z donacijo podprli mlade slovenske košarkarje. 

Spar je na košarkarski kamp pod okriljem Košarkarske zveze Slovenije mlade razveselil z obiskom Klemna Prepeliča in Gašperja Vidmarja. 

Majice za zveste navijače

Spar Slovenija je zvest sponzor moške članske košarkarske reprezentance, ki bo septembra na Eurobasketu v Nemčiji branila naslov evropskega prvaka. Včeraj pa so se naši fantje v Ljubljani na kvalifikacijah za svetovno prvenstvo pomerili z reprezentanco Hrvaške. 

V sklopu letošnjega dogajanja na košarkarskem parketu je Spar v sodelovanju s Košarkarsko zvezo Slovenije (KZS) ustvaril nepogrešljiv navijaški pripomoček za letošnji Eurobasket – posebno navijaško majico Ne se šparat, ki bo poskrbela za dodatno mero evforije tako na navijaški tribuni kot pred domačimi televizijskimi sprejemniki. 

Spar Slovenija Hrvaska
Spar Slovenija Hrvaska FOTO: Arhiv naročnika

10.000 evrov mladim slovenskim košarkarjem

Z vsakim nakupom posebne navijaške majice Ne se šparat ste kupci pripomogli k dobrodelnemu skladu za razvoj mladih slovenskih košarkarjev. Spar, dolgoletni sponzor Košarkarske Zveze Slovenije, je donacijo v vrednosti 10.000 evrov uradno predal KZS na kvalifikacijski tekmi za svetovno prvenstvo med Slovenijo in Hrvaško v ljubljanskih Stožicah. Z zbranim denarjem je Spar omogočil nakup nove športne opreme za mlade slovenske košarkarje, 250 košarkarjev pa popeljal še na ogled tekme. 

Spar je Košarkarski zvezi Slovenije predal 10.000 evrov za razvoj mladih slovenskih košarkarjev.
Spar je Košarkarski zvezi Slovenije predal 10.000 evrov za razvoj mladih slovenskih košarkarjev. FOTO: Arhiv ponudnika
 

Naročnik oglasa je Spar Slovenija.