Slovenija

Spet so se postavili na noge

Škofja Loka, 24. 02. 2015 18.23 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Po katastrofalnih novembrskih poplavah, ki so odpaknile praktično vse izdelke in ogromno količino surovin zanje, so se v kovaštvu Krmelj v Logu nad Škofjo Loko končno postavili na noge in spet kujejo unikatne izdelke, s katerimi slovijo po vsej Sloveniji in prodirajo v svet.

 

 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

kam_to_pelje
25. 02. 2015 07.46
+1
No tu je torej še en dokaz da so Slovenijo in slovenski narod spravli na kant le politika s pokvarjenimi managerji, ki so si jih skozi zgodovino samostojne Slovenije nastavljali dokler so bili na oblasti. Ter tako načrtno uničevali slovensko gospodarstvo. In slovenskega malega človekaoropali dostojnega življenja. Torej potrebno je pometat politično smetano s prestola in njihove podanike v državnih podjetjih kolikor jih Slovenija še ima. Ter postaviti ljudi, ki so neobremnjeni s politiko in polpreteklo zgodovino. in ki imajo voljo znanje ter vizijo kao voditi uspešno podjetje iz krize v boljši jutri. Nerazmišljujoč koliko si bodo lahko nagrabli cekinov v svoje žepe. Pač pa kako s podjetjem in delavci doseči čimveč. Ker z zadovljno ekipo v podjetju kjer so zadovoljni dleavci velika dodana vrednost in ne strošek. Kot so mnenja današnji neoliberalni pžrešni kapitalisti, ki bi razprodali slovenski narod samo zato, da bi imeli dobiček zase
LomilkaSrc
25. 02. 2015 06.44
+5
ne vem kaj se mora zgoditi da bo narod vstal in odgnal dr.hal z oblasti ki je ne potrebujemo
murate
25. 02. 2015 04.28
+5
V tej dolini so bili zelo prizadeti v poplavah,še posebaj v okolici Poljan.Država je poslala g.Ireno pokazat in da je povedala ,da pomoči ne bo.Žal smo nekateri dobri samo ko plačujemo davke,ko rabmo kakšno pomoč se pa država obrne stran.Samo ,da je za oderuške banke.
BagrMacola
24. 02. 2015 23.03
+7
To Krmelj, faca :)