Slovenija
Oglas

Kako se znebiti pigmentnih madežev na koži?

Ljubljana, 26. 09. 2021 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Spoznajte BEAUTY FILLER SHOTS Afrodita Professional – NOVE profesionalne lepotne pomočnike!

Beauty Filler Shots Afrodita Professional
Beauty Filler Shots Afrodita Professional FOTO: Arhiv ponudnika

Linija Afrodita Professional je bogatejša za 3 nove profesionalne BEAUTY FILLER SHOTE – superiorne  odmerke visoko koncentriranih sestavin, ki bodo 100 % spremenili vašo lepotno rutino. Zaradi intenzivnosti delovanja so jih poimenovali kar »SHOTI«:

- C10 VITAMIN SUPER SHOT - Pigmentacijski korektor z 10 % vitamina C nove generacije 
(Ascorbyl Tetraisopalmitate) z Japonske, s 25-krat močnejšim delovanjem v primerjavi s pogosto uporabljanim vitaminom C (l-askorbinska kislina).

- HYALURON & B5 BOOST SHOT Afrodita Professional - Luksuzni vlažilni koncentrat s 100% naravno hialuronsko kislino in provitaminom B5 za ekstremno navlaženo, polno kožo.

- INSTANT OXYGEN POWER SHOT Afrodita Professional - Anti-age koncentrat s čistim kisikom za mladostno kožo polno življenja in 5 let mlajši videz kože že po 1 mesecu uporabe.

Odkrijte pravi »SHOT« zase!

Beauty Filler Shots Afrodita Professional
Beauty Filler Shots Afrodita Professional FOTO: Arhiv ponudnika

C10 Vitamin SUPER SHOT Afrodita Professional - Pigmentacijski korektor z 10 % vitamina C  odstranjuje pigmentne madeže (do 100 % odstranitev) in preprečuje njihov nastanek (starostni “madeži in pege”) na način, da zavira delovanje encima, ki proizvaja melanin (temen pigment). Posvetli polt ter izenačuje ten. 

Zakaj je Afroditin Vitamin C nove generacije z Japonske (Ascorbyl Tetraisopalmitate) tako poseben? 

- 25-krat VEČJA MOČ

Zagotavlja boljše rezultate nege v primerjavi s pogosto uporabljanim vitaminom C (l-askorbinska kislina) že v 25-krat nižji koncentraciji.

- Do 100 % ODSTRANI PIGMETNE MADEŽE

Po 16 tednih vsakodnevne uporabe do 100 % odstrani pigmentne madeže (starostne pege).

- NEINVAZIVEN

Tudi ob redni, vsakodnevni uporabi kože ne poškoduje, ne povzroča luščenja in draženja oziroma pekočega občutka na koži.

- DOKAZANA PENETRACIJA V DERMIS

Zaradi posebne formulacije celotna koncentracija vitamina C dokazano PENETRIRA v dermalni del kože (tam, kjer pigmentni madeži nastajajo in se vpleta v proces melanogeneze – obarvanje kožnih celic).

- 24-urna ZAŠČITA

Nudi 24-urno zaščito kožnih celic pred posledicami škodljivih vplivov UV-žarkov in zaščiti dermis pred DNA poškodbo kožnih celic (nanos 2x dnevno, zjutraj in zvečer).

- IZJEMNA STABILNOST

Gre za visoko stabilno obliko vitamina C, ki ne oksidira (spremeni barve in izgubi moči delovanja) in velja tudi za najbolje raziskano obliko novodobnih vitaminov C (olje-topnih derivatov) na tržišču.

- NEGOVALNA EMULZIJA

C10 Vitamin SUPER SHOT v obliki negovalne emulzije ustreza vsem vrstam kože in nudi koži poleg izjemnega delovanja tudi izvrstno nego.

Beauty Filler Shots Afrodita Professional
Beauty Filler Shots Afrodita Professional FOTO: Arhiv ponudnika

HYALURON & B5 BOOST SHOT Afrodita Professional - Luksuzni vlažilni koncentrat s 100% naravno hialuronsko kislino in provitaminom B5 za ekstremno navlaženo, polno kožo. 

Beauty Filler Shots Afrodita Professional
Beauty Filler Shots Afrodita Professional FOTO: Arhiv ponudnika

Za takojšnjo navlažitev in dolgotrajno izboljšano raven vlage v koži. Koža ostaja prijetno navlažena še 12 ur po nanosu. 

Odlična nega tudi za občutljivo kožo, saj z močjo vitamina B5 (pantenola, ki je znan po svojih pomirjujočih in obnovitvenih lastnostih) blagodejno pomirja razdraženo kožo, zmanjšuje občutljivost in krepi njeno odpornost.

Negovalne izdelke s hialuronsko kislino je še posebej priporočljivo nanesti na kožo zvečer. Ponoči namreč naša koža izgublja vlago 8-krat hitreje kot čez dan, zato je potreba po hialuronskem koncentratu še toliko večja. Uporabite ga vsako jutro in nujno tudi zvečer, kot podlago vašemu izbranemu izdelku za nočno nego. 

INSTANT OXYGEN POWER SHOT Afrodita Professional - Anti-age koncentrat s čistim kisikom za mladostno kožo polno življenja in 5 let mlajši videz kože že po 1 mesecu uporabe. 

Beauty Filler Shots Afrodita Professional
Beauty Filler Shots Afrodita Professional FOTO: Arhiv ponudnika

 

Pomlajevalni koncentrat s čistim kisikom za takojšnji občutek svežine in energije za vidno pomladitev

Anti-oksidativna zaščita kožnih celic pred prostimi radikali, ki starajo našo kožo. 

Spodbuja nastanek kolagena, izboljša strukturo in povzdigne življenjsko energijo še tako utrujeni in pusti koži.  

Odličen je za čiščenje, razstrupljanje aknaste nečiste tudi mlade kože. 

Ali ste vedeli? Vgrajena tehnologija fiflow BB61 koži dovede čisti atmosferski kisik v dermalno plast kože in s tem na koži ustvari »bubble effect«. Nase veže ogljikov dioksid ter ga odstrani iz kože. Na ta način prispeva k razstrupljanju kože in tako koži podari novo energijo. Uporabite ga vsako jutro, za popolno osvežitev in energičen začetek dneva. 

Prodajna mesta:

- Afrodita Beauty center & shop Ljubljana (Kongresni trg 15) in Rogaška Slatina 
(Celjska cesta 6 - Hotel Slatina ter Zdraviliški trg 10) ter prodajalna Kozmetike Afrodita - sedež podjetja (Kidričeva 54, Rogaška Slatina);

- Spletna prodajalna: webshop.afroditacosmetics.com

- Partnerski kozmetični saloni.

Beauty Filler Shots Afrodita Professional
Beauty Filler Shots Afrodita Professional FOTO: Arhiv ponudnika

 


Naročnik oglasa je Afrodita.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni