Slovenija
Oglas

Spoznajte rešitev za redke trepalnice in obrvi

Ljubljana, 18. 09. 2021 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Ste prišli do faze, ko so se vaše trepalnice izgubile volumen in dolžino, obrvi pa so se zaradi nepremišljenega puljenja in starosti zredčile ter izgubile svojo obliko?

Lux-Factor Eyelash
Lux-Factor Eyelash FOTO: Arhiv ponudnika

Ni še prepozno, obstaja naravna rešitev zanje. Tako je, ni potrebno, da posegate po podaljševanju trepalnic ali uporabljate umetne trepalnice, saj obe metodi zelo poškodujeta vaše naravne trepalnice. Če imate občutljive oči, lahko pride do srbečice in do pekočega občutka, trepalnice pa se lahko pričnejo lomiti in prekomerno izpadati. Raje se zatecite k naravnim alternativam, ki bodo nežno stimulirale rast vaših trepalnic in obrvi, lomljenje in izpadanje pa bosta le še preteklost.   

Lux-Factor Eyelash
Lux-Factor Eyelash FOTO: Arhiv ponudnika

Pravilna nega

Če želite, da bodo vaše trepalnice in obrvi lepe in negovane, morate najprej poskrbeti za pravilno nego. Ta se začne z izbiro kakovostnega odstranjevalca ličil, saj lahko odstranjevalci ličil oziroma maskar poškodujejo vaše trepalnice in obrvi. Bodite nežni in potrpežljivi, saj jih lahko vsakodnevno odstranjevanje ličil poškoduje. Priporočamo, da vsak večer, ko si očistite in umijete obraz, na trepalnice in obrvi nanesete serum za rast trepalnic Lux-Factor Eyelash, ki jih bo zaščitil in spodbudil njihovo rast.      

Lux-Factor Eyelash
Lux-Factor Eyelash FOTO: Arhiv ponudnika

Čarobne sestavine

Na trepalnice in obrvi blagodejno vplivajo številne sestavine, ki jih najdete v domači kuhinji. Med njimi lahko izpostavimo zeleni čaj in olivno olje. Pri prvi metodi pomočite kos vate v zeleni čaj in si z njim namažite trepalnice. Čaj bo stimuliral rast trepalnic na naraven način, saj bo pomagal očistiti folikle. Olivno olje zaščiti, regenerira in podaljšuje trepalnice. Prav tako pa lahko z dodatkom limonine lupine povečate učinke olivnega olja. Limona je naravni antiseptik in deluje antibakterijsko.

Lux-Factor Eyelash
Lux-Factor Eyelash FOTO: Arhiv ponudnika
Lux-Factor Eyelash
Lux-Factor Eyelash FOTO: Arhiv ponudnika

Serum za podaljševanje trepalnic in obrvi

Zelo efektivna in trepalnicam prijazna metoda je serum za rast trepalnic Lux-Factor iz naravnih sestavin, ki ga lahko uporabljate tudi na obrveh. Gre za formulo, ki vsebuje vitamine, izvlečke rastlin in druge naravne sestavine. Serum pospešuje rast trepalnic, obenem pa omogoči, da trepalnice zrastejo daljše, temnejše in močnejše. Preverjeno boste do opazno daljših, gostejših in privihanih trepalnic najhitreje prišli z uporabo 100 % naravnega seruma za rast trepalnic Lux-Factor. Serum bo namreč v samo 2 do 4 tednih opazno podaljšal in zgostil vaše naravne trepalnice, hkrati pa preprečil njihovo lomljenje in izpadanje ter jih zaščitil pred škodljivimi zunanjimi vplivi. Serum je zelo enostaven za uporabo, nanesete pa ga lahko tudi na obrvi, saj prav tako pospešuje njihovo rast. Z uporabo seruma za rast trepalnic Lux-Factor se tako lahko izognete uporabi umetnih trepalnic, podaljševanju trepalnic in celo japonskemu vrisovanju obrvi v salonih.   

Lux-Factor Eyelash
Lux-Factor Eyelash FOTO: Arhiv ponudnika

V enem mesecu bo vaš pogled še privlačnejši

Test na 4.000 uporabnicah, ki so 28 dni, vsak dan – zjutraj in zvečer – nanašale serum za rast trepalnic Lux-factor, je pokazal:

• Volumen oziroma gostota trepalnic se ob redni uporabi lahko poveča do 85 odstotkov v samo od dveh do štirih tednih.

• Dolžina trepalnic se lahko podaljša tudi do 25 odstotkov.

• Trepalnice potemnijo vsaj za dva odtenka.

• Po 28-dnevni terapiji z uporabo seruma uporabnice niso želele uporabljati nobenega drugega proizvoda za rast trepalnic.

Ne zaupate nakupovanju prek spleta?

Svoj nakup lahko opravite povsem varno, saj vam nudimo kar 30-dnevno garancijo. V primeru nezadovoljstva lahko izdelek vrnete, mi pa vam bomo brez vprašanj povrnili kupnino.

Do dolgih trepalnic in gostih obrvi vas loči le še klik

Svoje naročilo lahko oddate na spletni strani www.luxfactor.net ali na brezplačni telefonski številki 01 777 41 07. Ob naročilu dveh serumov za rast trepalnic vam podarjamo BREZPLAČNO POŠTNINO, ob naročilu treh pa še DARILO. 

Pohitite, saj so vam vsi Lux-Factor izdelki na voljo kar 50 % ceneje.


Naročnik oglasa je Lux-Factor Cosmetics Ltd.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni