Slovenija
Oglas

Sproščeno, zdravo in zabavno v hotelu Delfin Izola

Ljubljana, 17. 02. 2024 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Več kot 333 dni na leto skrbi ekipa Hotela Delfin iz Izole, da se njihovi gostje počutijo prijetno, domače, zaželeno, da svoj dopust preživijo v gostoljubju slovenske Istre in prijetnem vzdušju, ki ga pričarata mediteransko sonce in morje ter okusna hrana in dobra zabava.

Užitki, ki jih v poletnih mesecih zagotavlja hotelska plaža so gostom hotela Delfin na razpolago tudi v hladnih zimskih mesecih. V hotelu Delfin sta gostom namreč ves čas na razpolago trije notranji bazeni z morsko vodo, z 160 kvadratnimi metri vodnih površin za plavalce in 140 za neplavalce. Vodo segrevajo na 30 do 32 stopinj, vsak dan v notranjem bazenu izvajajo vodeno telovadbo za goste. Poleg plavalnega bazena (20 10 m) so na notranjem kopališču na voljo še bazen Elipsa z vodnim slapom, otroški bazen, masažni bazeni in hladen Kneippov potok. 

Hotel Delfin Izola
Hotel Delfin Izola FOTO: Arhiv ponudnika

A to še ni vse; veliki zunanji bazen, kmalu bo uporaben tudi izven osrednje turistične sezone. Med pomembnimi naložbami, ki jih izvajajo v Delfinu je tudi sistem naravnega segrevanja vode. Zahvaljujoč njemu bodo sezono spomladi prej začeli in jo podaljšali tudi do oktobra. 

Za to pomlad pripravljajo vikend namenjen predstavnicam lepšega spola s posebnim aktivnim programom, glasbo, zabavo in številnimi presenečenji za vse dame. Pripravljajo tudi teden Istrske Velike noči v katerem se bodo gostje lahko posladkali s kulinarično tradicijo slovenske Istre in seznanili s posebnostmi velikonočne tradicije na tem delu Slovenije. Niso pozabili niti na najmlajše, za katere je predviden dodaten animacijski program. 

Hotel Delfin Izola
Hotel Delfin Izola FOTO: Arhiv ponudnika

Novost bodo tudi Kneippovi dnevi, namenjeni predvsem zdravju - krepitvi naravne odpornosti, razvajanju, sprostitvi v Kneippovem vrtu in spoznavanju načinov za zagotavljanje zdravega življenja brez obremenitev in stresa. Poučna predavanja, zabavne delavnice in še veliko lepih presenečenj bo samo še obogatilo že zanimiv program. 

K zdravemu življenjskemu slogu sodijo tudi sprehodi ob plaži in po številnih sprehajalnih poteh, obiščete lahko izolsko mestno jedro in si ogledate kulturne znamenitosti ter obogatite svoje kulinarične izkušnje. 

Hotel Delfin Izola
Hotel Delfin Izola FOTO: Arhiv ponudnika

Za sproščeno in sonaravno preživljanje počitnic v Hotelu Delfin skrbijo tudi z vzdrževanjem visokih okoljskih standardov, po merilih, ki jih določa Mednarodna fundacija za okoljsko vzgojo. Cilj je, da svojo zavezanost k trajnostnem poslovanju in odličnosti na področju okoljske odgovornosti letos kronajo z njihovim certifikatom Zeleni ključ. 

Spremljajte hotel Delfin na družbenih omrežjih in njihovi spletni strani, zato da boste vedno obveščeni o vseh najboljših ponudbah.


Naročnik oglasne vsebine je Delfin Hotel ZDUS d.o.o.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni