Slovenija

Srečanje portugalskega predsednika s predsednikom Kučanom

Ljubljana, 08. 04. 1999 18.40 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Na prvi uradni obisk v Slovenijo je danes prispel portugalski predsednik Jorge Sampaio s soprogo. Pogovori predsednika Sampaia z gostiteljem, predsednikom Milanom Kučanom, pravkar potekajo.

Portugalski predsednik naj bi se danes sešel tudi s premierom Janezom Drnovškom.

V okviru portugalske delegacije, ki je na uradnem obisku v Sloveniji, pa se bosta minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano Ciril Smrkolj in državni sekretar za področje kmetijstva in evropskih zadev Franc But danes na ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano srečala s portugalskim ministrom za kmetijstvo in ribištvo Luisom Manuelom Capoulosom Santosom. Slovenija želi s Portugalsko tesneje sodelovati, poleg tega pa so za nas zelo dobrodošle izkušnje te države pri programih razvoja podeželja in strukturnih ukrepov, so sporočili z ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.