Slovenija

Stanje na slovenskih cestah

Ljubljana, 27. 01. 1998 08.53 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Ceste po Sloveniji so večinoma suhe in prevozne brez posebnosti. Voznike opozarjamo na nevarnost poledice predvsem na izpostavljenih delih cest. Zaradi močne burje je na cesti Podnanos-Vipava prepovedan promet za vsa tovorna vozila ter za avtobuse.

Promet v notranjosti države se odvija tekoče in brez zastojev.

Na mejnih prehodih ni daljšega čakanja za prestop meje. Na mejnem prehodu Dolga vas čakajo vozniki tovornih vozil eno uro za izstop iz države.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.