Slovenija

Stanovanjski sklad razpisal za 3,5 milijarde tolarjev novih posojil

Ljubljana, 11. 02. 1998 11.55 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Upravni odbor Stanovanjskega sklada Republike Slovenije je na torkovi seji sprejel sklep o dveh novih razpisih dolgoročnih stanovanjskih posojil v skupni višini 3,5 milijarde tolarjev. Realna obrestna mera bo pri obeh razpisih znašala 2,75 odstotka letno, odplačilna doba pa bo pri razpisu za neprofitne stanovanjske organizacije trajala največ 25 let, pri razpisu za individualno gradnjo pa največ 10 let.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.