Slovenija
Oglas

Ste si danes že zavrteli svoj najljubši komad?

Ljubljana, 02. 12. 2021 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Prav vsi že komaj čakamo, da nas premami občutek topline in sreče, ki ga prinaša veseli december. Omogoča nam, da se v miru poslovimo od starega leta in z iskrico v očeh nazdravimo novemu letu –z druženjem z bližnjimi doma ali z ogledom prazničnih lučk, vsekakor pa v zabavnem duhu. Za domačo zabavo bodo najbolje poskrbeli Sonyjevi glasbeni sistemi ali brezžični zvočniki, ki bodo še posebej do izraza prišli v kombinaciji s karaokami. Tej zabavi se prav nihče ne bo mogel upreti!

Glasba dokazano vpliva na naše čustvene odzive – kot orodje za uravnavanje razpoloženja ima tako poživljajoč ali melanholičen vpliv. V povprečju glasbo poslušamo več kot 285 ur (12 dni) na leto, kar tej zvočni obliki daje edinstveno moč, da polepša naše življenje tudi v težkih trenutkih. Nedavna raziskava dr. Davida Lewisa iz podjetja Mindlab International, v katerih je sodelovalo več kot 3000 posameznikov iz Evrope, je ugotovila tudi, da je skoraj dvema tretjinama (72 %)  glasba pomagala prebroditi težko obdobje pandemije Covid-19. Glasba lahko prav tako igra bistveno vlogo pri pogosto priklicu pozabljenih čustvenih doživetij, pri čemer 88 % vprašanih po Evropi priznava, da se spomnijo vsaj enega trenutka v življenju, v katerem je glasba odigrala pomembno vlogo. Več kot dovolj razlogov, da doživite, občutite in celo vidite moč zvoka tudi sami. 

Gostite zabave, kakršnih doslej še niste 

Ste pripravljeni, da novo leto pozdravite s petjem najljubših pesmi na edinstvenem karaoke večeru? Povzdignite ga na višjo raven s Sonyjevimi glasbenimi sistemi MHC-V13, MHC-V43D in MHC-V73D in poskrbite, da se bo o njem govorilo še dolgo. 

Preizkusite svoje pevske sposobnosti s Sonyjevim zmogljivim glasbenim sistemom.
Preizkusite svoje pevske sposobnosti s Sonyjevim zmogljivim glasbenim sistemom. FOTO: Arhiv ponudnika

Vse, kar potrebujete za izjemen večer zabave  

1. Naj vaš dom zasije v pravem duhu!

Na prvem mestu so praznični okraski. S svojo lepoto bodo pogreli vaše goste in jim spravili v pravo decembrsko vzdušje. Okraske in dekoracijo pa lahko izdelate tudi sami ali pa skočite v trgovino in si izberete motiv, ki bo zaznamoval letošnje praznovanje.

2. Brez dobre hrane in pijače ni zabave

Veseli december s sabo prinaša še več dobrot in edinstvenih jedi, ki so namenjene le temu mesecu. Tako se res težko izognete in rečete ne dobrotah, v katerih lahko uživate le v tem mesecu. Za odličen večer bo 100 % poskrbelo klasično kuhano vino ali topel čaj, ki diši po cimetu. Za najmlajše pa vroča čokolada, kakopak.

3. Glasba odžene slabo voljo stran

Ste bili že kdaj priča prazničnemu večeru brez glasbe? V kolikor že dvajsetič v mesecu ne slišite glasbe »Zvončki pojejo«, legendarne Vse, kar si želim za božič, si ti (»All I want for Christmas is you) ali že ponarodele Zadnji božič (»Last Christmas«) skupine Wham, nekaj ni v redu. Prazničen čas ne bi bil isti brez takih uspešnic, katere lahko poslušate na najbolj zmogljivem Sonyjevem glasbenem sistemu ali brezžičnih zvočnikih. 

Z vsesmernim svetilom za zabave in osvetlitvijo zvočnika bo vaš plesni prostor osvetljen od tal do stropa.
Z vsesmernim svetilom za zabave in osvetlitvijo zvočnika bo vaš plesni prostor osvetljen od tal do stropa. FOTO: Arhiv ponudnika

4. Za piko na i: Karaoke večer! 

Z zmogljivimi glasbenimi sistemi MHC-V13, MHC-V43D in MHC-V73D bodo za vami nepozabne noči. Ob nizkotonskem zvoku, ki se sliši daleč, in barvitimi lučmi za zabavo, ki so sinhronizirane z ritmom glasbe, bodo vaši gosti le s težavo zapustili plesišče. Z možnostjo priključka mikrofona ali kitare, ki je lahko vaš ojačevalec, boste vaš dom napolnili z mogočnimi toni. Zvočni sistemi bodo razpršili kakovostno glasbo po vsem prostoru in s funkcijo JET BASS BOOSTER omogočili čutenje ritma tudi na večji oddaljenosti. Za upravljanje pa enostavno uporabite aplikacijo Fiestable, s katero boste imeli popoln nadzor nad sistemom zvočnika. Vsak zvočnik pa ima svojo postavitev lučk, s katerimi ustvari pravo svetlobno predstavo in oddaja pristno vzdušje nočnega kluba. 

 Z aplikacijo Fiestable imate zabavo v svojih rokah.
 Z aplikacijo Fiestable imate zabavo v svojih rokah. FOTO: Arhiv ponudnika

Ne spreglejte! 

Ob nakupu Sonyjevih glasbenih sistemov MHC-V13, MHC-V43D ali MHC-V73D pri Harvey Norman pa povsem brezplačno prejmete tudi žični mikrofon za karaoke NGS SINGER FIRE. Pograbite svojega najljubšega sopotnika in zablestite na karaoke večeru! 

Ker pa december predstavlja mesec obdarovanja, ne boste zgrešili z izjemnimi Sonyjevimi zvočniki SRS-XG500B, SRS-XP500B ali SRS-XP700B, ki so pri Harvey Norman po posebej ugodni ceni, ob enem pa zraven prav tako brezplačno prejmete žični mikrofon za karaoke NGS SINGER FIRE.

Glasba kliče po tem, da jo slišijo vsi in prav to omogočajo Sonyjevi zvočniki serije X.
Glasba kliče po tem, da jo slišijo vsi in prav to omogočajo Sonyjevi zvočniki serije X. FOTO: Arhiv ponudnika

Zvočniki, ki so vodoodporni na vodo in prah so pripravljeni na vse izzive. Dolgo delovanje baterije do 30 ur ne prekine vaše glasbe, tri ure polnjenja pa lahko pridobite s 10 minutnim hitrim polnjenjem. Zvočniki zagotavljajo mogočen zvok, primeren za zabavo, ker X-Balanced Speaker Unit zagotavlja bolj jasen zvok ne glede na glasbeni slog. Z njimi si boste lahko okrepili nizke tone in glasba bo zaživela, kot da bi bila predvajana v živo. Prav tako so strani zvočnika osvetljene in omogočajo možnost do priključna mikrofona ali kitare. Zvočnik povežete z Bluetoothom, lahko vstavite USB priključek in povežete do 100 združljivih zvočnikov med seboj.  Zvočniki bodo podali možnost, da se potopite v svoj svet zabave in v njem uživate. 

Ustvarite si zanimiv večer, poln zabave in veselja, katerega lahko popestrite z zdravim tekmovanjem. Poražencu večera pa dodelite nalogo. Za dodatne točke lahko tudi v nastop vključite plesno koreografijo. Še več zabave, boste videli! Točke karaok pa lahko tudi merite v aplikaciji Feistable. Glasbeni sistem pa preko funkcije Bluetooth povežete s svojim telefonom in predvajate svoje najljubše pesmi. 

Za zabavo je poskrbljeno! 


Naročnik oglasa je Sony Europe B.V.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3