Slovenija

Strokovno srečanje združenja Manager

Portorož, 08. 04. 1999 19.39 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V kongresnem centru portoroških hotelov Bernardin se je popoldne pričelo pomladansko strokovno srečanje združenja Manager, ki letos praznuje 10. obletnico svoje ustanovitve. Uvodni del letošnjega dvodnevnega srečanja se je začel s podelitvijo vsakoletnih priznanj združenja Manager.

Letos so priznanje ''Ženskam prijazno podjetje'' podelili farmacevtski družbi Lek, ki je lani kljub izredni tržni konkurenci dosegla šestodstotno rast in ustvarila 4,7 milijarde tolarjev dobička. V Leku je od 2700 zaposlenih 54 odstotkov žensk, za katere je družba posebej poskrbela z izvajanjem preventivnih zdravstvenih pregledov, varstva predšolskih otrok, primerne razporeditve delovnega časa in nekaterimi drugimi dejavnostmi, ki kažejo na posebno skrb na zaposlene ženske. V vodstveni strukturi Leka so ženske zastopane z več kot 60 odstotki.

Sekcija Mladi manager pri združenju Manager je letos prvič predlagala še dobitnika priznanja ''Mladi poslovnež'' za leto 1999. Priznanje je prejel direktor podjetja ISS Servisystem Bojan Rajtmajer iz Maribora za zagnanost, predanost in managersko znanje, s čimer je odločilno vplival na hitro rast in uveljavitev podjetja na slovenskem trgu.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.