Slovenija
Oglas

Sveže in sočno

Ljubljana, 11. 06. 2024 00.15 | Posodobljeno pred 5 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Lokalno pridelana hrana ni le trend ali modna muha; je način življenja, ki se vrača k svojim koreninam. V času, ko globalizacija briše meje, lokalni pridelki ponovno pridobivajo na pomenu, saj prinašajo svežino in kakovost v naše kuhinje.

LUŠT

Paradižniki LUŠT iz Prekmurja s svojo svežino in sočnostjo že navdušujejo po vsej Sloveniji. Zgodba paradižnika LUŠT je zgodba o predanosti, kakovosti in ljubezni do narave.

Od prvega dne leta 2012, ko so LUŠTovci zasadili svoje Grozdaste paradižnike LUŠT, so se zavezali k načinu pridelave, ki spoštuje naravo in zagotavlja kakovostne paradižnike, polne arome. Pisana svežina obrokov se odraža v raznolikosti pridelkov.

LUŠT

Letos so iz LUŠTne poletne družine paradižnikov na voljo:

 

- Grozdasti paradižnik LUŠT, 
- Mali grozdasti paradižnik LUŠT, 
- Slivov paradižnik LUŠT, 
- Datljev paradižnik LUŠT,
- Češnjev paradižnik LUŠT in 
- LUŠTek (mešanica češnjevih paradižnikov). 

Paradižniki LUŠT so na voljo v vseh večjih trgovskih sistemih po Sloveniji, na LUŠTni domačiji v Renkovcih in na Osrednji ljubljanski tržnici. Pridelava paradižnikov je okolju in zdravju ljudi prijazna. Obsijani so s toplim prekmurskim soncem in v hladnejših delih leta pridelani s pomočjo obnovljivega geotermalnega vira energije.

LUŠT

LUŠTek nagrajuje! ZaLUŠTajte si paradižnik LUŠT in z malo sreče postanite LUŠTen/na voznik/ca nove Mazde 2 hybrid* za eno leto ali se potegujte za druge privlačne nagrade! Naložite račun, iz katerega je razviden nakup paradižnika LUŠT v skupni vrednosti najmanj 5,00 € z DDV, ali napišite zgodbo dolžine od 500 do 1500 znakov brez presledkov z naslovom "ZaLUŠTam si paradižnik LUŠT".

Čmrlji, ki oprašujejo cvetove rastlin, so "živi" dokaz, da pri pridelavi ne uporabljajo škodljivih preparatov za varstvo rastlin pred boleznimi. V primeru napada škodljivcev na rastline ali plodove za njih poskrbijo njihovi naravni sovražniki, ki jih naselijo v rastlinjak.

LUŠT

Podjetje Paradajz je trajnostno naravnano in družbeno odgovorno podjetje, ki skrbi za okolje in zagotavlja kratke transportne poti od rastlinjaka do kupcev. Lokalno pridelana zelenjava je sveža, optimalno dozorela in bogata z vitamini ter minerali.

Vsak LUŠTov paradižnik ima svojo zgodbo – vemo, kdaj in kje je dozorel. Le lokalno pridelan in skrbno obran paradižnik lahko v hipu prinese svežino na domačo mizo in poveže družinske obroke. Še vedno Svež. Sočen. Slovenski.

LUŠT

Pridružite se nam v svetu svežine, kjer vsak grižljaj paradižnika LUŠT razvaja vaše brbončice. 

ZaLUŠTajte si paradižnik LUŠT!

 

Naročnik oglasa je PARADAJZ, d.o.o.

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni