6°C

Ta modni vzorec je trend jeseni

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
P.R. /
Kako lahko še tako sproščen in preprost ’stajling’ na hitro nadgradimo, tako da takoj po-stane nekaj posebnega?

Z obutvijo s krokodiljim vzorcem, seveda. Hit letošnje jeseni so še prav posebej gležnjarji in bulerji s krokodiljim potiskom, ki vsaki modni kombinaciji do-dajo pridih elegance, in seveda v takšni obutvi tudi ne boste ostali neopaženi.

UP COLLECTION MASS
UP COLLECTION MASSFOTO: Arhiv ponudnika

Bulerji s krokodiljim potiskom so obutev, ki je ni težko kombinirati in se super ujema z različnimi ’stajlingi’, prav tako pa se odlično ujemajo z vsemi vrstami vzorcev. Prav ’šik’ kombinacija so tako lahko črni ali rdeči kroko bulerji, bela srajca in karirast suknjič, ki si ga lahko izposodite tudi od fanta ali moža. To sezono bodite pozorne še na trend belih kroko bulerjev, ki že osvajajo srca modnih navdušenk. 

S.OLIVER MASS
S.OLIVER MASSFOTO: Arhiv ponudnika

Še posebej elegantno boste v hladnejših jesenskih dneh videti v lakastih chelsea gležnjarjih s krokodiljim vzorcem in gležnjarjih s peto, ki jih lahko kombinirate z oblačili za v službo in pa za večerne priložnosti. Tiste, ki niste zelo navdušene nad živalskimi vzorci, lahko izberete gležnjarje, ki imajo le za kanček krokodiljega pridiha, na primer na predelu okoli pete, ljubiteljice pa si boste lahko dale duška s kombinacijo kačjega in krokodiljega vzorca. Sliši se divje, v resnici pa delujejo zelo prefinjeno. Slednje boste dosegli tudi z mokasini s krokodiljim vzorcem. Velika ponudba obutve s tem modnim potiskom je na voljo v Massovih prodajalnah in na https://www.mass.si/.

 


Naročnik oglasa je Mass d.o.o.