Slovenija
Oglas

Ta trik napne kožo in nudi botoks učinek!

Ljubljana, 20. 12. 2023 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Spoznajte trik, s katerim lahko dosežete botoks učinek in napeto, zdravo ter gladko kožo.

Lux-Factor 4D Hyaluron
Lux-Factor 4D Hyaluron FOTO: Arhiv ponudnika
Lux-Factor 4D Hyaluron
Lux-Factor 4D Hyaluron FOTO: Arhiv ponudnika

Uporaba botoksa je lahko škodljiva

Ob uporabi botoksa se lahko pojavijo številni stranski učinki, ki so lahko zelo neprijetni. Glavoboli, bolečine v vratu, sprememba glasu, suha usta ali oči in celo težave z dihanjem in požiranjem. Ob prezgodnji uporabi, lahko botoks tudi pospeši proces staranja, saj zaradi izgube mišične mase pride do še večjega pojava gub. Vas zanima trik, s katerim se boste znebili nadležnih gub kar doma? Brez bolečin ali stranskih učinkov, z velikim prihrankom. Gub in linij se lahko znebite z uporabo kreme proti gubicam. Patentirana anti-wrinkle formula je profesionalna klinično preizkušena terapija proti gubam in staranju kože. Koži daje prožnost in izboljšuje njen tonus.

Lux-Factor 4D Hyaluron
Lux-Factor 4D Hyaluron FOTO: Arhiv ponudnika

Spoznajte ključno sestavino krem proti gubicam

Hialuronska kislina je naravna sestavina človeškega telesa, najdemo jo v tekočini okoli očesnega zrkla, vezivnih in živčnem tkivu, koži ter sklepih. Njeno delovanje najučinkovitejše vpliva na elastičnost kože, sodeluje v procesih nastajanja kolagena in elastina, skrbi pa tudi za vlaženje in čvrstost kože. Ima izjemno dobro sposobnost zadrževanja vode v tkivih, saj lahko zadrži tudi do 1000-kratno maso vode glede na lastno težo. Pomanjkanje hialuronske kisline pa najhitreje opazimo kot suho kožo, neelastičnost ter s pojavom gub. Ko se koža stara, naše celice tvorijo manj hialuronske kisline, obstoječa pa se začne razkrajati. To lahko povzroči suhost kože in je tudi eden od dejavnikov, ki so odgovorni za vidne znake staranja kože, kot so drobne linije in gubeizguba volumna in izguba prožnosti.

Kozmetika z vsebnostjo hialuronske kisline je primerna za vse tipe kože, vendar velja pri izbiri hialurona biti previden, saj hialuron iz kitajskega uvoza ni vedno klinično preizkušen, zato lahko privede do alergijskih reakcij. Izberite kremo proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron, ki vsebuje 100 % naravno hialuronsko kislino evropskega porekla, ki je dermatološko potrjena. 

Lux-Factor 4D Hyaluron
Lux-Factor 4D Hyaluron FOTO: Arhiv ponudnika

Trik, ki vam vzame le minuto vašega časa

Poizkusite trik, ki vam bo v le 2-4 tednih nudil mladostnejši videz in gladko ter napeto kožo, vzel pa vam bo le minuto vašega časa. 

1. PRED UPORABO NEŽNO OČISTITE OBRAZ, VRAT IN DEKOLTE.

Za čiščenje obraza uporabite neagresivne izdelke. Poskrbite, da dobro odstranite ličila, še      posebej zvečer, saj mašijo pore in lahko povzročijo kožne madeže. 

2. NANESITE TANKO PLAST KREME NA CELOTEN OBRAZ. 

Z nežnimi krožnimi gibi vmasirajte kremo v kožo. Kremo 4D HYALURON lahko uporabljate tudi na vratu in dekolteju. Primerna je tudi za nego okrog oči.

3. PUSTITE, DA SE KREMA VPIJE.

Počakajte nekaj sekund, da se krema vpije, nato pa lahko normalno nadaljujete z nanosom ličil. Krema 4D HYALURON je tudi odlična podlaga za ličila, saj ima lahko teksturo in ne pušča mastnih sledi.  Ob redni uporabi kreme Lux-Factor 4D Hyaluron, bo vaša koža zaščitena, napeta in brez gubic. Brez uporabe bolečega botoksa lahko izgledate tudi 10 let mlajše.

Lux-Factor 4D Hyaluron
Lux-Factor 4D Hyaluron FOTO: Arhiv ponudnika

Kdaj je pravi čas za začetek uporabe pomlajevanih krem?

Se tudi vi sprašujete, kdaj je pravi čas za začetek uporabe pomlajevalnih izdelkov? Pri 25. letu starostu se pri večini začnejo pojavljati prvi vidni znaki staranja kože, ki jih lahko zatremo in dobro skrijemo s pravočasnim ukrepanjem. Učinkovito vlaženje kože po 20. letu pomaga upočasniti staranje kože, redna uporaba vlažilnih krem za obrazno nego pa je pomembna skozi vsa obdobja.

Lux-Factor 4D Hyaluron
Lux-Factor 4D Hyaluron FOTO: Arhiv ponudnika

Želite tudi vi preizkusiti najučinkovitejši trik proti gubicam?

Zdaj lahko svojo kremo proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron naročite po promocijski ceni z več kot 50 % popusta, samo na www.luxfactor.com ali na brezplačni telefonski številki 01 777 41 07. 

Ob večjem naročilu vam podarjamo še GRATIS POŠTNINO in DARILO.

 

Naročnik oglasa je Combokin sp. zoo.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni