Slovenija
Oglas

Tale trik vam bo garantirano odstranil celulit do poletja!

Ljubljana, 20. 08. 2021 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 8 min

Drage moje dame, danes pa ste me le uspele nagovoriti! Prisilile ste me v pisanje tega članka, ker enostavno nimam več moči vsaki posebej razlagati, kako se boriti proti celulitu. Danes torej skrivnost predstavim vsem - spodaj vam bom v parih minutah pojasnila, kako se lahko enostavno znebite celulita na zadnjici in nogah!

 

Celluhit-2
Celluhit-2 FOTO: Arhiv ponudnika

Pozdravljeni !

Ker me vse bralke 24ur še ne poznate, se mi zdi prav, da se najprej predstavim. Moje ime je Tamara, sem nutricionistka (ali poenostavljeno - ukvarjam se s prehranskim svetovanjem), sem srečno poročena in trenutno tako kot večina vas umiram od dolgčasa v času tehle karanten.

Glede na to, da mi kombinacija čuvanja hčerke in dela od doma vzame precej energije, v zadnjem času nimam več toliko moči in volje za šport. 

Ker mi je bil že od nekdaj izgled mojega telesa zelo pomemben, me resnično moti, da nisem v "formi" in se hkrati zavedam, kako se vse ženske ob vidnih telesnih "pomanjkljivostih" tudi psihično veliko slabše počutimo.

Celluhit-4
Celluhit-4 FOTO: Arhiv ponudnika

Saj poznaš slabo voljo zaradi grozne frizure, hlač, ki jih ne moremo več zapeti ali nekvalitetne maskare, ki iz tvojih ubogih trepalnic ne naredi čudeža, kajne? Resnično najdemo 1001 vzrok za obremenjevanje z videzom.

No, ampak tokrat ne bom govorila o frizuri, o hlačah ali kozmetiki. Govorila bom o eni veliko hujši (ženski) težavi, katero prav gotovo poznaš. 

Najprej ti bom zaupala, da sem se od nekdaj rada ukvarjala s športom, posebno s tekom in posledično sem imela (skoraj) vedno lepo in vitko postavo. Tako mojo voljo za šport kot tudi postavo mi je zavidala marsikatera prijateljica. 

>> Klikni tukaj, če se želiš znebiti celulita na svoji zadnjici in stegnih <<

Pa vendarle je le redkokatera prisluhnila mojim nasvetom glede prehrane in gibanja. Večinoma so imele izgovor, da nimajo ne volje, ne časa. In takrat sem jih to težko razumela, saj je to bilo zdravo življenje ne le moj posel, ampak preprosto moj vsakdanjik in način življenja.

Nato pa se je zgodilo tudi meni - najprej me je napadla neka neznana alergija, ki mi je vzela veliko energije, v službi so šefi postajali vse bolj in bolj zahtevni, doma pa so se gospodinjska opravila samo še kopičila in mi izmozgala še tisto malo moči, ki sem jo imela, ko sem okoli 19h prihajala domov iz službe. 

Vse se je nato nekako poklopilo še s temi karantenami in enostavno sem se prenehala gibati toliko kot prej.

Nato se je začelo bližati poletje…

Naj povem, da sem izrazito poletni tip človeka. Vedno sem komaj čakala toplo vreme, poletni dopust, morje, plaže in tisti brezskrben občutek... 

A nikoli prej se nisem soočila s sicer zelo pogostim ženskim problemom. Zdaj pa je to doletelo tudi mene. Pri ogledovanju v kopalnici me je vedno bolj začel motiti pogled na mojo zadnjico in stegna. Celulit! 

Celluhit-6
Celluhit-6 FOTO: Arhiv ponudnika

Začelo se je torej na zadnji plati, vedno bolj pa je bil opazen tudi na stegnih. Zdelo se mi je, da ga še pred parimi tedni sploh nisem imela, zdaj pa je pod sojem luči v kopalnici zasijal v vsej svoji veličini! In ne bi verjela, če ne bi doživela – začel se je vidno širiti, iz dneva v dan, iz tedna v teden. Luknjice so bile vse večje, koža pa vse grša. 

Oh, ta grda pomarančna koža!

Ne vem, kako je bilo s tabo, ampak meni je celulit prinesel ogromno slabe volje in skrbi. Razmišljala sem o tem, kako se ne bom upala sončiti na trebuhu, da si ne bodo ostali skrivaj ogledovali mojega celulita. Pred možem tudi ne bom več skakala v kratkih hlačah, saj se bojim njegovih šaljivih komentarjev.

In prav vsakič sem pred ogledalom porabila ogromno časa, ko sem si ogledovala to pošast in si z rokami "nategovala" kožo, čeprav sem vedela, da to seveda prav nič ne pomaga. Poznaš ta občutek?

Odločila sem se hitro ukrepati!

In res, na spletu sem našla 1001 tretma za celulit, pri čemer so vsi obljubljali, da bo celulit izginil že v parih dneh.

Točno to potrebujem, sem si mislila! Nimam namreč veliko časa in to nadlogo je treba zaustaviti. Preizkusila sem različne kreme, rolerje, še bolj prilagodila prehrano in se zopet prisilila v športanje vsaj parkrat tedensko. Misliš, da mi je uspelo?

Celluhit-5
Celluhit-5 FOTO: Arhiv ponudnika

Nespametno kupovanje nepreverjenih izdelkov se ne izplača.

Celulit se mi je še naprej vztrajno širil, moja zadnjica in noge pa so bile videti naravnost grozno. Vse to je pustilo posledice tudi na moji psihi in stilu oblačenja. 

Ker celulita nisem želela javno razkazovati, sem začela noge skrivati za dolgimi hlačami in krili, tudi ob toplejših dneh. Vsa obupana sem se začela tolažiti, da to prej ali slej doleti vsako žensko in da prava pomoč ne obstaja.

O sredstvih proti celulitu bi lahko napisala kup priročnikov.

Poskusila sem čisto vse. Prebrala internet po dolgem in počez. A naj sem se še tako pridno mazala z anti-celulitnimi kremami, hodila na masaže in pilinge, rezultata ni in ni bilo. Jaz pa sem vsak dan postajala bolj in bolj zagrenjena. 

Za različne preparate in pripomočke sem zapravila pravo malo premoženje. Potem sem se odločila, da poskusim nekaj povsem drugega, saj sem dojela, da zgolj s kemijo in pripomočki enostavno ne bo šlo.

Spoznala sem, da bo prav narava moja največja zaveznica.

Kot prehranska svetovalka sem se zavedala, da v naravi obstajajo določene rastline, ki so jih uporabljale že naše babice. Sestavine v teh rastlinah pa imajo čudovito sposobnost, da pospešujejo kurjenje maščob, pospešujejo krvni obtok, prav tako pa učvrstijo kožo ter ji spet podarijo gladek, mladosten videz.

Še danes sem presrečna, da sem med mrzličnim preučevanjem gradiva na spletu in iskanju popolne kombinacije aktivnih sestavin, naletela tudi na prispevek o španskem gelu CelluHit (Klikni za podrobnejši opis).

Ta anticelulitni gel naj bi pomagal stimulirati rast celic in tvorbo kolagenskih celic, spodbujal kurjenje maščob, pospeševal krvni obtok ter vseboval celo sestavine, ki znanstveno dokazano delujejo v odpravljanju celulita.

Celluhit
Celluhit FOTO:

Postala sem izjemno radovedna, a priznam, da sem bila zaradi preteklih slabih izkušenj tudi precej skeptična. Zato sem osebno preučila prav vsako sestavino, ki se je nahajala v gelu ter lastoročno prebrala na desetine znanstvenih člankov o njih ter se lotila tudi njihove znanstvene raziskave o rezultatih na testnih uporabnicah.

Še dobro, da sem nekako iz tega "foha" in me te reči zanimajo. Znanstvene raziskave so me prepričale (ali bolje rečeno navdušile) do te mere, da sem še isti trenutek naročila dva gela na uradni spletni strani in se odločila, da ga preizkusim kar na sebi. Konec koncev prodajalec nudi 14-dnevno garancijo, tako da nisem tvegala prav veliko.

Rezultati so bili naravnost fantastični!

V omenjeni znanstveni študiji tega gela je kar 85% uporabnic potrdilo, da so zadovoljne z rezultatom, 80% vseh pa je potrdilo tudi vidno zmanjšanje celulita! Pomislila sem, da menda ne bom ravno jaz v tistih 15-20%...

A razlika med prej in potem je bila tako velika, da že po 20 dneh uporabe gela nisem mogla verjeti svojim očem. Koža na zadnjici je postajala vse bolj napeta in voljna na otip, da ne omenjam, da je bila videti neprimerljivo bolje kot prej. 

Levo na sliki je stanje pred uporabo gela CelluHit, desno pa stanje po 20 dneh :

Celluhit-7
Celluhit-7 FOTO: Arhiv ponudnika

Vsakič po nanosu gel neverjetno segreje del telesa, kjer ga nanesemo in maščobica se vidno topi. Dobesedno čutiš, kako gel aktivno topi tvoj celulit. Neverjetno! 

Take kombinacije aktivnih sestavin, ki bi dajali tako dobre rezultate, nisem zasledila še prav nikjer, zato sem vse moje ostale kreme in pripomočke za celulit lahko kar vrgla v smeti.

Moja samozavest se je vrnila in končno sem spet dobila pozitivno samopodobo. Neprecenljivo!

Svoje zadovoljstvo z gelom CelluHit pa želim deliti tudi s teboj!

Zavedam se namreč, da zaradi podobnih problemov trpijo mnoge ženske in njihova samopodoba. Verjetno nisem edina, ki sem imela zaradi celulita uničen dopust, strah pred tem kaj bo mislil moj partner in občutek, da sem se začela starati in postajati neprivlačna. 

Zato ti od srca priporočam, da gel preizkusiš tudi ti. Izgubiti resnično nimaš kaj. Če se želiš znebiti odurne pomarančne kože, ukrepaj takoj in naroči gel na uradni spletni strani (klikni tukaj) že danes! 

Gel lahko v primeru, da ti ne ustreza, pošlješ nazaj in povrnili ti bodo celotno kupnino. Torej ne tvegaš prav ničesar, kar je super! Po drugi strani pa ti to tudi pove kako zelo zaupajo svojemu izdelku in rezultatom, da sploh upajo ponuditi kaj takega. 

Celluhit-3
Celluhit-3 FOTO: Arhiv ponudnika

Upam, da ti bom s svojo izkušnjo vsaj malce v pomoč in da boš tudi sama uspešno premagala celulit. Želim ti veliko uspeha in postavo, ki se je ne boš več sramovala! Iskreno priporočam, da si ogledaš ta izdelek (klikni tukaj) in se sama prepričaš v celotno zgodbo - na lastne oči! Srečno!

Tamara

P.S.: Naj povem še to, da sem ob nakupu kreme izkoristila njihovo akcijo - ob naročilu 2 krem sem prejela kar 37% popust in še brezplačno poštnino! Vse skupaj je bilo ravno dovolj za 2-mesečni tretma, po katerem je moja ritka spet napeta in seksi! Pohiti in naroči gel takoj (klik) - akcija je namreč časovno omejena!

P.P.S.: Razmisli, zdaj imaš na voljo le 2 možnosti. Lahko še naprej trpiš, skrivaš svoje noge in zadnjico ter se sekiraš zaradi tega. Lahko pa kot jaz naročiš gel CelluHit in že po nekaj tednih uživaš v novi, seksi postavi ter postaneš veliko boljše volje. Prepričana sem, da se boš pravilno odločila! ;)

Klikni tukaj in preveri zakaj je gel CelluHit skorajda čaroben, da sem mu dala priložnost tudi sama in bila na koncu očarana nad rezultati.

 

Naročnik oglasa je E-mesto d.o.o.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1