Slovenija
Oglas

Te zanima, kako lahko prihraniš skoraj 30 eur?

Ljubljana, 26. 11. 2022 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Pripravili smo nore popuste, ki pa veljajo samo še do jutri, 27. novembra. Pohiti, saj zaloge izjemno znižanih izdelkov počasi zmanjkuje.

LF

Izbiraš lahko med 4 različnimi akcijskimi paketi. 

Vsak paket vsebuje dva znižana izdelka, ki te bosta zagotovo navdušila s svojimi učinki. 

Že poznaš najbolj prodajni kremi za obraz 4D Hyaluron in 4D Caviar? 

Če še ne, je sedaj odlična priložnost, da ju preizkusiš po izjemno ugodni ceni. Ko boš preizkusila ti dve kremi za obraz, smo prepričani, da ne boš želela nobene druge več, saj se ne bosta mogli niti približno primerjati po sestavinah, učinki in občutki, ki ti ga pustita na koži po nanosu. Če si vedno sanjala o brezhibni koži, ti bo sedaj s tema dvema kremama lahko končno to tudi uspelo. 

LF

V paketu boš našla še Procollagen, super prehransko dopolnilo s kar 13 sestavinami. Že ptički na vejah čivkajo, da je kolagen obvezen dodatek v našem življenju, če želimo zdravo živeti in poskrbeti za optimalno delovanje svojega telesa. Procollagen smo razvijali skoraj celo leto in je zato najbolj dodelan izdelek v Lux-Factor družini. Rezultati naših uporabnic pa govorijo zase, saj je čisto vsaka do sedaj že po nekaj tednih uporabe opazila močnejše lase, trše nohte, lepšo kožo, hitrejši metabolizem, zmanjšan videz celulita in višji nivo energije. 

LF

Serum za rast trepalnic Eyelash je nekaj kar rabi vsaka ženska, ki si želi dolge, močne in temne trepalnice. Na srečo vam za takšne trepalnice ni potrebno plačevati predrage tretmaje ali se mučiti z umetnimi trepalnicami, saj boste lahko s tem serumom dosegle čudovit naravni izgled. Ne verjamete? Na čisto vse Lux-Factor izdelke imate tudi 30-dnevno garancijo, kar pomeni, da v primeru, da ne bi bile zadovoljne z rezultati, izdelek preproste vrnete in dobite denar nazaj. 

Za vsakodnevno razvajanje pa te v enemu izmed paketov čakata tudi kremi za roke Aqua in Royal za nebeško mehke dlani. Vsaka posamezno kremo za roke dobiš v velikem pakiranju in sicer kar 100 ml, kar ti bo zadostovalo za več mesece uporabe. In trenutno je najbolj idealen čas za razvajanje svojih rok. 

LF

6 razlogov, zakaj ne smeš izpustiti te NAJVEČJE akcije letošnjega leta:

1. Ker lahko pri enemu izmed paketov prihraniš skoraj 30 EUR!

2. Ker so vse kombinacije paketov skrbno izbrane in prepričani smo, da smo uganili tudi tvojo najljubšo kombinacijo Lux izdelkov

3. Ker so prav vsi izdelki deležni številnih pozitivnih komentarjev naših zvestih in dolgoletnih uporabnic, ki jih je trenutno že več kot 62.259. 

4. Ker ti na vse izdelke ponujamo 30-dnevno garancijo, kar pomeni, da ti v primeru nezadovoljstva s produktom, vrnemo celotni znesek nakupa. Ampak, ker nas poznaš, to že verjetno veš.

5. Ker takšne velike akcije Z ULTRA VISOKIMI POPUSTI še nikoli nismo imeli in je najverjetneje tudi v prihodnosti več ne bo.

6. Ker so vsi izdelki tudi odlično darilo za prihajajoče decembrske praznike.

Če se strinjaš z vsaj enim zgornjim razlogom, ne odlašaj in izberi svoj najljubši znižan paket

LF

TUKAJ.

Tako visokih popustov do sedaj še nismo imeli. Brez heca! Vse te izdelke lahko samo še do jutri, 27. novembra prejmeš v akcijskem paketu po noro ugodni ceni! 

Trenutno pri Lux-Factorju poteka Black Friday akcija, zato lahko vse te izdelke dobite po najugodnejši možni ceni. Svoj paket lahko naročite na spletni strani: www.luxfactor.com ali po telefonu: 01 777 41 07. 

 

Naročnik oglasa je Combokin sp. zoo.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3