Slovenija

Teden leposlovja v Knjigarni Konzorcij

Ljubljana, 03. 02. 1998 18.05 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V Knjigarni Konzorcij bodo v okviru slovenskega kulturnega praznika od 5. do 12. februarja pripravili Teden leposlovja. V tem času bo večino izvirnih knjig, ki so izšle lani, mogoče kupiti 20 odstotkov ceneje. Prvi prodajni dan pa bodo v prostorih Konzorcija pripravili literarni maraton, ki bo potekal od 12. do 19. ure. Nanj bodo organizatorji povabili vse avtorje, ki so lani izdali novo knjigo.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.