Slovenija

Ti si veliko sonce: akcija mlade družine, ki želi pomagati

Sevnica, 05. 12. 2020 07.54 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Robi Erjavec
Komentarji
2

Manuela in Gorazd Kramžar iz vasice Šentjanž združujeta lokalne kmete in pridelovalce, ki dostavljajo domače dobrote, obenem pa pomagajo tudi socialno šibkejšim. V času krize, ki ni le finančna, pač pa tudi psihična, sva se spomnila na prihajajoče praznike, pravita. Težko nama je, ko pomisliva, da so otroci, ki ne bodo ničesar dobili za praznike, ker so se starši znašli v finančni stiski. Lotila sta se projekta, sprva le v sevniški občini, nato po Sloveniji.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

tirolec
05. 12. 2020 19.51
+1
Včasih davno nazaj smo Slovenci z bratskimi republikami v Jugoslaviji dajali in darovali v nerazvite države in Afriko, kjer je bila lakota in revščina največja...Danes v samostojni Sloveniji, ki je članica EU, NATA itd. pa se sami borimo znotraj dvemilijonskega ljudstva z revščino, nerazvitostjo itd., da si s pomočjo dobrih ljudi, ki morda premorejo kaj več kot drugi, nekateri le preživijo kakšen srečnejši dan...Kako smo lahko dovolili, da nas je vsa množica političnih strank pahnila na rob obupa, nesreče, revščine, minimalca, brezposelnosti, Kralje ulice itd. itd...? Ljudje pamet v roke na naslednjih volitvah in blokirajte pri sebi medije, poslušajte srce in svojo zdravo pamet...,saj v nasprotnem bomo vsi prodani...
ina5785
05. 12. 2020 13.19
+2
Kako lepo! Res ste DOBRI ljudje, da pomagate pomoči potrebnim!!! Sanjali smo o DRUGI Švici, TRENUTNO pa gremo PROTI ALBANIJI!!! Sedaj se pa morajo posamezniki angažirati, da pomagajo UBOGIM!!! Vsi dobri ljudje verjemit - DOBRO z DOBRIM, SLABO s SLABIM! Moja pokojna babica bi vam pa rekla - BOG VAM BO POPLAČAL!!!!