Slovenija
Oglas

To je najbolj priljubljena lokacija za zaključek leta

Ljubljana, 09. 12. 2021 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Edinstvena priložnost vabi v zimski objem in naznanja predbožični čas. Privoščite si poslovno kosilo ali izbran večer za zaključeno družbo v prijetnem ambientu CUBO golf Restavracije, ki je odlična izbira za prihajajoči praznični čas. CUBO golf Restavracija vas vabi, da se prepustite izbranim kulinaričnim dobrotam izkušene kuharske ekipe pod taktirko chefa Tomaža Škvarča Lisjaka. Prijeten ambient postavljen v naravno okolje Smlednika, bo navdušil slehernega gosta.

CUBO golf Restavracija-2

V CUBO golf Restavraciji so pripravili izbrane praznične menije, skreirane z natančno premišljenostjo, ki bo zadovoljila še tako zahteven okus. Pri sestavljanju jedi niso pozabili na pristne okuse babičine kuhinje, ki so dobili novo preobleko. Zaključite leto ob prasketajočem ognju kamina z gurmansko pojedino, ki bo navdušila tako vaše poslovne partnerje kot sodelavce. Na kosilo ali večerjo v praznično okrašeno klubsko hišo, pa lahko povabite tudi  prijatelje in družino ter zaključite leto s svojimi najdražjimi.

CUBO golf Restavracija-4

Zimska pravljica le 15 minut vožnje iz Ljubljane

CUBO golf restavracija | Cubo Group bo poskrbela za še več sproščenosti in lepe narave v tem letnem času. Le streljaj iz Ljubljane, obdani z golf zelenicami, vas pričakujejo v eni najlepših klubskih hiš, ki gosti restavracijo in konferenčne kapacitete za večje skupne ali prijeten prostor za manjše sestanke, ki so ga v CUBO golfu poimenovali kar dnevna soba. Ker pa je varnost na prvem mestu, za vas in vaše goste lahko organizirajo prevoz do restavracije in nazaj, da boste res brezskrbno uživali v prazničnem vzdušju. 

Terasa v zimski preobleki

Velika terasa pred restavracijo je v tem čarobnem mesecu dobila novo preobleko, ki vas bo popeljale v pravo zimsko vzdušje. Veliko prostora pred restavracijo in v notranjosti omogoča varno razdaljo in upoštevanje vseh predpisanih ukrepov, da boste leto zaključili odgovorno in nazdravili novim uspehom, ki so pred vami.

CUBO golf Restavracija-1

Ambient, ki navduši

Toplina ambienta in pogled na naravo, ki vas obdaja bo zagotovo prinesel popolno udobje. Za večje skupine je na voljo konferenčna dvorana, ki je popolnoma opremljena s sodobno tehnologijo in  restavracija, ki nudi številne možnosti in priložnosti uporabe. CUBO golf pa ni rezerviran za petičneže, temveč za vse goste, ki si želijo doživetij v prijetni družbi.

CUBO golf Restavracija-5

CUBO golf Restavracija svoje goste razvaja s prenovljeno ponudbo hrane in vrhunsko kuharsko ekipo, ki bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne kulinarične navdušence. S svojo raznoliko ponudbo lahko CUBO golf restavracija | Cubo Group gosti manjše poslovne sestanke z nekaj udeleženci, konference in ostale večje predstavitve ter gala dogodke.

CUBO golf Restavracija-3

Svojo ponudbo pa so nadgradili tudi z izkušeno ekipo, ki vsakemu naročniku pomaga pri izvedbi dogodka, da bo ta izpeljan na najvišjem nivoju.

Rezervacije novoletnih kosil in večerij za zaključene družbe: 
sales@cubogolf.com
040 621 336


Naročnik oglasa je Cubo group.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou