Slovenija
Oglas

To je najugodnejši približek botoksu brez injekcije

Ljubljana, 24. 05. 2019 00.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Še do nedavnega je veljalo prepričanje, da se je gubic, ki se pri večini žensk pojavijo okrog 30. leta, nemogoče znebiti samo z uporabo dobre dnevne kreme ter da jih je mogoče premagati le z botoksom ali plastičnimi operacijami, vendar še zdaleč ni tako.

Lux-Factor 4D Hyaluron
Lux-Factor 4D Hyaluron FOTO:

Kirurški posegi in injekcije botoksa sicer res poskrbijo za napeto kožo, vendar pogosto delujejo precej izumetničeno, prav tako pa lahko imajo strah zbujajoče posledice. Gre zgolj za začasne rešitve, ki lahko celo poškodujejo občutljivo živčevje na obrazu in posledično vplivajo na to, da je nemogoče premikati nekatere dele obraza. Veliko boljša alternativa je preverjeno učinkovita naravna krema proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron z dragoceno hialuronsko kislino, ki na naraven in povsem varen način, prek biotskega delovanja na celične stene, gladi gube in tako preprečuje nadaljnje staranje kože ter ohranja njen mladosten videz.

Lux-Factor 4D Hyaluron
Lux-Factor 4D Hyaluron FOTO:

Intenzivna pomlajevalna krema, ki resnično deluje

Krema Lux-Factor 4D Hyaluron je navdušila že več kot 20 tisoč Slovenk, nanjo pa prisegajo tudi številne zvezdnice. Rezultati so namreč vidni že v dveh do štirih tednih, dosežete pa lahko opazno mlajši videz kože. Vsebuje tudi kakovostno mandljevo olje, ki na naraven način nahrani kožne celice, spodbudi njihovo delovanje in tako izboljšuje strukturo ter poskrbi za enakomeren tonus kože. Idealna kombinacija hialuronske kisline in senzacionalne formule proti gubicam zagotavlja, da je krema Lux-Factor 4D Hyaluron varna in dokazano učinkovita terapija proti gubam. Mikromolekulske mase aktivnih sestavin v kremi Lux-Factor 4D Hyaluron proti gubam prodrejo v globlje plasti kože, tako da z biotskim delovanjem v medceličnih membranah zapolnijo kožne gube od znotraj na zunaj. S slednjim poskrbijo za naravni učinek botoksa in mladosten videz kože.

Lux-Factor 4D Hyaluron
Lux-Factor 4D Hyaluron FOTO:

Zakaj izbrati kremo s hialuronsko kislino?  

Hialuronska kislina je ključna sestavina zdrave kože, s staranjem pa njena količina upada, kar rezultira v suhosti in neelastičnosti kože, občutku zategnjenosti ter pojavu gub in izraznih črt.

Zaradi izjemne sposobnosti zadrževanja vode ta hip velja za eno najbolj priljubljenih sestavin v kozmetični industriji, njeno delovanje pa spodbuja tudi sintezo kolagena.

Hialuronska kislina z vezavo vode zapolni prostore med celicami in tako poveča voluminoznost kože. Posledično kožo opazno napne in zmanjša hrapavost ter zapolni gubice, ki so posledica kronološkega ali fotostaranja. Ob redni uporabi je koža bolj čvrsta in mladostna.

Poslušajte izjavo Slavke Kafol, ki je 30 dni brezplačno testirala kremo proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron:

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Bi najboljšo pomlajevalno kremo Lux-Factor 4D Hyaluron želeli preizkusiti tudi vi, a ne zaupate nakupom prek spleta?

Ne skrbite, ker je blagovna znamka Lux-Factor tako prepričana o kakovosti svojega izdelka, vam v roku 30 dni celo povrnejo denar, če s kremo ne bi bili zadovoljni.

Prav zdaj jo lahko po promocijski ceni s kar 50-odstotnim popustom naročite na Lux-Factor.com ali prek telefonske številke 01 777 41 07.

 

Naročnik oglasa je Lux Factor Cosmetics Ltd.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3