Slovenija
Oglas

To je vse, kar potrebujete za popoln večer doma

Ljubljana, 01. 08. 2022 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Dolgi dnevi in prijetne temperature so naši najljubši elementi poletja, ki nam za preživljanje prostega časa ponuja številne možnosti. Če nismo v službi ali na dopustu, se lahko odpravimo na izlet v naravo, se preizkusimo v pohodništvu, ali pa se ohladimo v bližnjem jezeru. Ko pa bomo zvečer prijetno utrujeni, se nam bo najbolj prilegel sproščujoč večer v domači dnevni sobi. Popestrite si ga s spodnjimi predlogi in pozabili boste na zunanji svet!

pexels trang doan 1132047

Okusen prigrizek

V mislih nimamo klasičnega čipsa ali čokolade, temveč bolj zdrave, a enako okusne ideje. Ste že poskusili doma pripravljen čičerikin namaz ali popečeno čičeriko? Tudi s sočno lubenico ali melono poleti ne bomo zgrešili, ljubitelji jabolk in banan pa lahko slednje popestrite tudi s kančkom arašidovega masla. Ste se že preizkusili v peki ovsenih piškotov? Ne le, da vam bodo hvaležne vaše brbončice in ostali družinski člani, vaš dom bo že med peko odet v omamne sladke dišave ...

Prava družba

Je preverjen recept za dobro voljo. Posebni srečneži lahko na dobro družbo računate že v osrčju lastnega doma, kjer vas kratkočasijo člani vaše družine. Če radi odhajate ven s prijatelji, pa za spremembo lahko povabite prijatelje k sebi domov. Večer lahko prijetno mine tudi ob kartah, družabnih igrah ali skupinskem ogledu filma.

EON

Bo postal zvezda večera in poskrbel za pravo zabavo v dnevni sobi. Telemachovi paketi fiksnih storitev EON namreč vključujejo širok nabor raznovrstnih vsebin v Video klubu, ki danes šteje že več kot 24.500 naslovov. Zagotavljajo storitev ogleda nazaj do sedem dni in sliko večine programov v visoki ločljivosti HD. Ker pri Telemachu radi razvajajo nove in obstoječe uporabnike, pa so v pakete EON brez doplačila pred kratkim vključili še video na zahtevo VOYO. Popeljal vas bo od najbolj gledanih slovenskih in tujih šovov, VOYO originalnih serij, sinhroniziranih risank, pa do ekskluzivnih športnih prenosov v živo, predpremier vsebin POP produkcije in filmskih uspešnic. Paketi EON bodo z VOYOM razveseljevali vse generacije in poskrbeli za pravo zabavo v domači dnevni sobi.

pexels anna shvets 11368568

VOYO je na voljo novim in obstoječim Telemachovim uporabnikom na vseh napravah, ne glede na to, kje se nahajajo. Dostop je enostavno omogočen v Video klubu. Do 31. 8. 2022 lahko naročniki paketov EON Light ob podaljšanju vezave promocijsko aktivirajo paket VOYO za obdobje 12 mesecev, naročniki paketov EON Full pa za 24 mesecev. Za naročnike paketa EON Premium pa je VOYO neomejeno postal del paketa. Pripravite se – prihaja več kot dovolj razlogov za zabavo za vso družino!



Naročnik oglasa je Telemach.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni