Slovenija
Oglas

To nujno potrebuješ pred poletjem!

Ljubljana, 04. 05. 2023 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Vedno se osredotočamo samo na čiščenje in nego obraza, pozabljamo pa na preostali tudi izjemno pomemben del našega telesa.

LF

Po zadnjih raziskavah je bilo ugotovljeno, da ženske, ki že v mlajših letih skrbijo za svoje telo in ga negujejo z losjoni, imajo kasneje manj težav s strijami, celulitom in hrapavo ter suho kožo. 

Tudi vaša koža je lahko tako mehka in nežna kot dojenčkova 

Če se soočate z brazgotinami, razdraženo kožo in staranjem kožo, bosta odlična losjona Fruity Bomb in Sparkle of Amber poskrbela za optimalno nego, saj z vsakim nanosom 100 % nahranita suho kožo in zapirata vlago v globljih plasteh kože. Mandljevo olje je prav tako najbolj primerne za vse tiste, ki se soočate z atopijskim dermatitisom, saj efektivno olajša srbenje in luščenje kože.

Božansko dober vonj, ki cel dan ostane z vami 

Čas je, da spremenite svojo večerno rutino in pobožate svojo kožo z izredno hranljivim losjonom. Na voljo sta kar dva različna vonja, ki presegata vse standarde prave očarljive arome. Vaša koža vam bo po nanosu hvaležna, vi pa boste lahko občudovali mehko in sijoče telo, ki bo nahranjeno z vsemi pomembnimi vitamini in minerali.

LF

Losjon bo poskrbel, da bodo vaše strije in žilice na telesu manj opazne

Običajno nam je vsem mazanje z losjoni odveč, vendar ko boste prvič poskusili Lux-Factorjev losjon za telo, sigurno ne boste več nikoli pozabili na ta pomemben korak nege telesa. Zaradi visoke vsebnosti termomineralne vode bo vaša koža občutno bolj sveža, izboljšala se bo prekrvavitev in obrambni mehanizem kože, ki bo tudi poskrbel za intenzivno obnovo kožne strukture. 

Kakšna je razlika med losjonom Fruity bomb in Sparkle of amber?

Po svojih sestavinah in značilnostih sta popolnoma identična, razlikujeta se le po vonju.

Fruity Bomb je za vse navdušence sadja in sladkih vonjav, saj predstavlja pravo eksplozijo najbolj dišečega sadja in vas v trenutku spomni na tropske kraje. 

Sparkle of Amber pa ima svež vonj jantarja s priokusom osvežilne limone, ki vas bo zagotovo popolnoma očaral, saj ponuja pravo osvežitev za vaše telo. 

Običajno se ljudje delimo na tiste, ki obožujemo sladke in sadne vonje ter na tiste, ki bodo vedno pred sladkim raje izbrali svežino in naravne vonje. V katero skupino pa spadate vi?

Če niste popolnoma prepričani, vam predlagamo, da za začetek preizkusite oba in si izbiro vonja prilagodite svojemu dnevu.

Najboljše sestavine združene v skupno embalažo

Prijeten vonj obeh losjonov zagotavlja dolgotrajno udobje, zaradi lahke teksture pa se hitro vpije. Rožmarin v obeh losjonih bo preprečil znake prezgodnjega staranja, njegov pomirjevalni učinek pa je koristen tudi za zaščito pred kožnimi alergijami in aknami. Mandljevo olje z vitaminom E je močan antioksidant in učinkovito zmanjšuje UV-poškodbe na koži.

LF

Vzemite si čas zase in za svoje telo ter mu ponudite samo najboljše

- 24-urna vlažilnost in globinska hidracija.

- Hitra absorpcija.

- Ne zamaši por. 

- Brez parabenov in silikonov. 

- Bogat z vitaminom E.

- Dokazano zdravi suho kožo, nagnjeno k ekcemom.

- Takoj zmanjša hrapavost kože. 

- Intenzivno pomirja kožo po izpostavljenosti na soncu.

- Zmanjša strije in občutek napete kože. 

- Primeren za vsakodnevno uporabo. 

- Dermatološko potrjene sestavine. 

- Zaradi večjega pakiranja (250ml) ga imate lahko kar nekaj časa na zalogi.

LF

Kar 64 % termomineralne vode, ki bo tvojo kožo popolnoma navlažila

Že po 25. letu starosti se naša koža sooča s porušenim ravnovesjem, ki ga je težko ponovno obnoviti. Sedaj vam lahko pri tem pomaga losjon za telo s termomineralno vodo, ki ga dela edinstvenega, saj kožo v trenutku po nanosu oskrbi z naravnimi vlažilnimi faktorji. 

Termomineralna voda je popolnoma naravna sestavina, ki ima številne pozitivne lastnosti na našo kožo. Med drugim intenzivno regenerira kožo in obnovi kožno bariero. Lahko si predstavljate, da je termomineralna voda najboljša hrana za vašo kožo, saj je pravi zaklad iz zemlje, ki vsebuje največje možno število mineralov, ki jih vaša koža potrebuje za čudovit lesk in svilnat občutek. 

To poletje zapeljuj z božansko mehko kožo po celem telesu 

Losjona lahko naročiš na spletni strani www.luxfactor.com ali preko telefonske številke: 01 777 41 07. 

Trenutno je na voljo promocijska cena in sta oba losjona znižana za kar 5 eur, vendar je na voljo le še nekaj zadnjih kosov.


Naročnik oglasa je Combokin.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3