Slovenija
Oglas

Toaletni papir Paloma Max, ki vam bo močno spremenil življenje

Ljubljana, 24. 06. 2024 00.15 | Posodobljeno pred 24 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Podjetje Paloma je razvilo novi revolucionarni toaletni papir Paloma MAX, ki navdušuje s svojo kompaktnostjo in trajnostjo.

Toaletni papir Paloma MAX
Toaletni papir Paloma MAX FOTO: Arhiv ponudnika

Ni ravno veliko izdelkov, brez katerih ne znamo ali ne moremo živeti. Toaletni papir zagotovo sodi med slednje. Nikakor si ne moremo dopustiti, da bi ga zmanjkalo ob najbolj neprimernem trenutku. Kupujemo ga veliko, nakar se pojavi čisto praktična težava, ki je izrazitejša, ko pakiramo stvari v prtljažnik avtomobila pred odhodom na dopust - kam shraniti vse te rolice? To pa lahko povzroča kar nekaj težav, ki jih rešujemo na bolj ali manj prebrisane načine.

Toaletni papir Paloma MAX
Toaletni papir Paloma MAX FOTO: Arhiv ponudnika

Paloma MAX prinaša rešitev teh težav. Štiri rolice inovativnega toaletnega papirja, na vsaki je kar 335 lističev, so enakovredne paketu desetih običajnih. Namesto desetih potrebujemo le štiri, kar pomeni velik prihranek prostora. Z 38 metri papirja na eni rolici, kar predstavlja 150 odstotkov običajne dolžine, tudi traja dlje. Obenem je ekološki, saj pušča manjši ogljični odtis in je pakiran v embalaži, ki vsebuje do 30 odstotkov reciklirane plastike.

Strokovnjaki v Palomi so inovativne rolice toaletnega papirja, izdelanega iz sto odstotkov certificirane celuloze, razvili v Sladkem Vrhu. Tam, na najsodobnejšem papirnem stroju, izdelujejo močan, a hkrati mehak in vpojen papir. Nova proizvodna linija s hitrostjo 700 metrov na minuto navije papir na zelo kompakten način.

V Palomi verjamejo, da je ta novost začetek večjih sprememb, ki bodo poenostavile nakupovanje toaletnega papirja in izboljšale kakovost življenja. Gre za resnično inovativen izdelek, ki zavzema manj prostora, traja dlje, obenem pa je mehak in prijeten na dotik.

Paloma MAX je že na voljo v bolje založenih trgovinah. Družba Paloma vas obenem vabi, da spremljate njihove profile na družbenih omrežjih, kjer redno objavljajo zanimivosti in novosti iz svoje ponudbe.

Toaletni papir Paloma MAX
Toaletni papir Paloma MAX FOTO: Arhiv ponudnika

 

Naročnik oglasne vsebine je Paloma.