Slovenija

Tolažba ob smrti hišnih ljubljenčkov

London, 15. 04. 2000 10.22 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Število Britancev, ki ne morejo preboleti smrti svojih hišnih ljubljenčkov brez strokovne pomoči, v zadnjem času narašča. Lani se je na telefonsko pomoč v stiski ob smrti hišnega ljubljenčka v Veliki Britaniji vsak mesec obrnilo po 72 ljudi, kar je 60 odstotkov več kot leto poprej. Po podatkih svetovalcev zaupnega telefona je bilo med njimi 80 odstotkov žensk, polovica kličočih pa je živela skupaj z vsaj še eno osebo. Strokovnjaki iz navedenih podatkov sklepajo, da ljudje težko delijo svojo žalost z družino ali prijatelji.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.