Slovenija
Oglas

Tondach strešna okna - Dotik neba v vašem domu!

Ljubljana, 20. 10. 2021 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

V podjetju Wienerberger nenehno iščemo rešitve, ki bodo racionalizirale porabo energije, ohranjale naše okolje in zagotavljale zdravje in varnost vseh članov gospodinjstva. Z ozirom na kupce, njihove želje in zahteve, smo v svojo ponudbo vključili strešna okna, ki predstavljajo sinonim kvalitetnega bivanja. Z vizualnim udobjem v domu, ki daje občutek prostranosti, se s strešnimi okni in optimalno količino svetlobe izboljšuje produktivnost, zmanjšuje utrujenost in zagotavlja visoka kakovost življenja.

Tondach strešna okna
Tondach strešna okna FOTO: Arhiv ponudnika

Prihodnost se gradi premišljeno

Čeprav se gradbeni trendi menjujejo hitreje kot kadarkoli prej, nas velika večina še vedno stremi k novim in zanimivim rešitvam, ki trajajo. Poleg funkcionalnosti in lepega izgleda, streha prinaša s seboj mnoga vprašanja. S streho povezano vprašanje je tudi, katero strešno okno izbrati, ko si urejamo podstrešno stanovanje. Ne glede na to, ali urejamo dnevni prostor, kopalnico ali otroško sobo, so strešna okna prava izbira. 

Več naravne svetlobe bivanje v vašem domu naredi veliko bolj udobno, na vas pa je, da izberete, kateri model najbolj ustreza vašemu bivalnemu prostoru. Izbirate lahko med tremi modeli oken, in sicer Tondach Smart Pro, Tondach EnergyPlus in Tondach Project. Vsak model je na voljo v šestih različnih dimenzijah in zajema visokokakovosten borov les, lepljen v slojih ter vakuumsko impregniran. 

Tondach strešna okna
Tondach strešna okna FOTO: Arhiv ponudnika

Tondach SmartPro - okna z energetsko varčnim protivlomnim steklom

Tondach SmartPro strešna okna so zasnovana za prostore, kjer prihaja do višje stopnje vlage, kot so kuhinja ali kopalnica, saj premaz na okvirju zagotavlja dodatno zaščito pred vlago. Trije sloji poliuretanskega laka ustvarjajo vzdržljive in gladke površine okvirja v beli barvi. Strešna okna omogočajo prezračevanje s samodejnimi nastavitvami in zvočno izolacijo do 35 dB. SmartPro zajema sistem s povečano protivlomno zaščito, in sicer protivlomno steklo v skladu z evropskimi zahtevami RC 2 N. 

Tondach EnergyPlus - visoka energijska učinkovitost.

Tondach EnergyPlus so strešna okna s steklom visoke energijske učinkovitosti ter vrhunskih protivlomnih lastnosti. Njihova prednost je, da ne zahtevajo dodatne zaščite in nudijo nadgradnjo kakovosti ter leseni okvir, ki je premazan z akrilnim lakom v naravni barvi. Z inovativnim sistemom je okno protivlomno zaščiteno pred udarci, premikanjem ročke z uporabo orodja ter odstranjevanjem ali razbijanjem stekla. 

Tondach strešna okna
Tondach strešna okna FOTO: Arhiv ponudnika

Tondach Project- standardno termoizolacijsko steklo

Tondach Project sodobna strešna okna s standardnim termoizolacijskim in energijsko varčnim steklom, odlikuje atraktiven dizajn s središčnim (centralnim) vzmetenjem. Leseni okvir je premazan z akrilnim lakom v naravni barvi in dodatno zaščiten z aluminijskimi profili, odpornimi na vremenske razmere in UV sevanje. 

V mansardo ujemite svež zrak in si prisvojite del neba

Sonce v nas vzbuja pozitivno energijo, zato je najpomembnejši del vsakega doma zagotovo količina sončne svetlobe. Vsak je rad srečen, pa vi? Pritrdilen odgovor na to vprašanje je razlog, da so Tondach strešna okna dobra izbira za vse prostore podstrešja, kjer želimo več svetlobe in svežega zraka. Tudi vi lahko imate del neba v svojem domu. 

Tondach strešna okna
Tondach strešna okna FOTO: Arhiv ponudnika


Naročnik oglasa je Wienerberger.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3