Slovenija

Tržiški Peko odprl virtualno trgovino

Tržič, 16. 04. 2000 09.48 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Tržiški Peko je v sodelovanju z internetnima podjetjema Eon in Abak odprl prvo slovensko virtualno trgovino, v kateri bo mogoče kar od doma kupiti žensko in moško obutev ter nekatere druge izdelke. Trgovino je mogoče najti na <A HREF=http://www.peko.si target=_blank> spletni strani</A>.

Izbrane izdelke bo mogoče plačevati s kreditno kartico Eurocard in Mastercard ter po povzetju. Odgovorni v Peku pa bodo izbiro plačilnih in kreditnih kartic v kratkem še razširili.

Peko se je odločil za Eonov transakcijski sistem, ki omogoča varno plačevanje izdelkov s kreditnimi karticami v realnem času, kar je v skladu s svetovnimi standardi internetnega poslovanja in elektronskega trgovanja.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.