Slovenija
Oglas

Tudi Tadej Toš je bil zraven!

Ljubljana, 25. 04. 2024 10.51 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Letos abrahama ne praznuje zgolj naša posebna klobasa Poli, temveč tudi igralec – Tadej Toš!

Piščančja posebna klobasa Poli letos praznuje častitljiv jubilej – 50 let. Za svoj rojstni dan je Poli prejela novo preobleko, tradicionalno radijsko čestitko, 16 pesmi na pravih vinilkah, in še mnogo več!  Z njo letos praznuje tudi Tadej Toš, ki si s Poli poleg rojstnega leta deli tudi rojstni kraj - Ptuj! Zato je popolnoma logično, da so vse 3 videe posneli prav tam.

Tadej Tos X Poli 50 fullres 08

V vsakem izmed videov so se podali v nostalgično obdobje, ki sta ga Tadej in Poli živela in preživela, ter se na polijevski način spominjali dobrih starih časov. V nostalgijo pa niso zavili samo kreatorji digitalne kampanje, temveč tudi sledilci, ki so v komentarjih pod objavami delili stare slike iz svojih albumov, se spominjali gostih sokov s smetano, video kaset in šolskih sendvičev s Poli klobaso!

Tadej in Poli v osemdesetih:

Tadej, Poli in ljubezni v devetdesetih:

Tadej, Poli in Joker Out!:

Odziv na Tadejeve videe je bil fenomenalen, saj so skupno prejeli skoraj 800.000 ogledov in 12.000 interakcij! V zadnjem videu so gledalce pozvali še k sodelovanju v nagradni igri, v kateri so podarjali vstopnice za ekskluzivni Joker Out koncert ob 50. obletnici Poli, ki bo 14. junija, na Ptuju.

Poli klobasa s kultnim statusom se lahko ob abrahamu pohvali, da je še vedno nora in mladostna ter polna novih idej. Mi smo pa nori na njo. Že 50 let.

Digitalno oglaševalsko aktivacijo za letošnja abrahamovca je Perutnina Ptuj zasnovala v sodelovanju z agencijo Futura DDB.


Naročnik oglasne vsebine je Perutnina Ptuj.