Slovenija
Oglas

Tudi tebi paše nekaj kislega?

Ljubljana, 27. 09. 2021 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Sporoči, da si noseča, ne da poveš, da si noseča, in pokaži svojo ustvarjalno plat.

ADs   1200x628-1

Kar naenkrat razmišljaš o vloženi papriki. Joj, kar skomine imaš. Morda bi za kosilo raje peso? Kar iz kozarca! Hmm… čakaj, kaj pa pica z olivami? Brez pice. 

In med tem ko razmišljaš o kosilu, se zalotiš, da si pojedla že pol kozarca kislih kumaric. Čakaj, čakaj. Nekaj se dogaja! Lušta se ti nekaj kislega!

Veliko kislega.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Droga dobrote, znamka podjetja Ahac, so z nami že desetletja. Tešile so željo po kislem že našim babicam in mamam. Danes pa so tu, da ti pomagajo zadovoljiti neustavljivo hrepenenje po hladni, hrustljavi kisli zelenjavi, ki te zgrabi v prav posebnem obdobju življenja.

Če tudi ti pričakuješ naraščaj, nam sporoči, kako si obelodanila to čudovito novico. Si kupila balone, copatke ali dudo? Si naročila majico za nič hudega slutečega očka? Si očeta in mamo že povišala v dedka in babico? Ali pa tvoj prvorojenec po svetu koraka z majico, da pričakuje bratca ali sestrico? Ali pa je to postalo jasno, ko si si namesto rojstnodnevnega darila zaželela kozarec kumaric?

ADs   1200x628-2

Pridruži se akciji #nekajkislega in nam sporoči, kako si na odbit in čisto svoj način sporočila najlepšo novico na svetu! Natečaj traja od 21. septembra do 21. oktobra 2021, tako da v tem času:

1. Zapiši ali fotografiraj svojo zgodbo na lastnem javnem profilu.

2. Uporabi hashtag #nekajkislega in nas označi na omrežjih @nekajkislega. 

3. Tvojo zgodbo bomo pregledali in delili, zato ostani na naših računih in poklepetaj z drugimi obiskovalci. 

4. Top zgodbe čakajo krasne nagrade!


Več si lahko prebereš na najbolj kisli luštni spletki ta hip: KLIKNI TUKAJ . Medtem pa se vidimo na Facebooku in Instagramu. Mi smo @nekajkislega.

Si slučajno že pojedla pol ozimnice? Morda ti z razlogom paše #nekajkislega. Sporoči, da si noseča, ne da poveš, da si noseča!


Naročnik oglasa je BigBox Tatjana Vehovec s.p.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3