Slovenija
Oglas

Tudi v najhladnejših mesecih morate poskrbeti za nego svoje tetovaže

Ljubljana, 24. 11. 2019 08.25 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Tetoviranje je postopek, ki zahteva svojevrstne priprave. In ne, ne gre samo za premišljeno izbiro oblike in sporočila, ki bo trajno zaznamovalo vaše telo, temveč tudi za optimalno nego.

Tetovirana koža je namreč izredno občutljiva, saj gre praktično za odprto rano, ki jo je potrebno pravilno zaščititi in negovati. Za vas smo izbrskali najboljše načine, kako ohraniti žive barve in jasne linije vaše tetovaže.

Tattoo Nano Shock
Tattoo Nano Shock FOTO: PR/Arhiv ponudnika

1. Varna in učinkovita nega

Takoj po tetoviranju so tetovirani predeli kože suhi in srbeči, občutek pa je podoben sončnim opeklinam. To je povsem normalna in pričakovana faza zdravljenja in celjenja ranjene povrhnjice. A vseeno ne gre podcenjevati možnosti infekcij in drugih komplikacij, ki se lahko pojavijo ob občutljivem celjenju, zato moramo poskrbeti za varno in učinkovito nego. Poleg težav, ki se lahko pojavijo zaradi vnetja, lahko nepravilno celjenje pusti posledice tudi na videzu tetovaže: barve zbledijo, linije se zabrišejo in ostane nam neestetski zmazek.

Tattoo Nano Shock
Tattoo Nano Shock FOTO: PR/Arhiv ponudnika

2. Vlažite tetovirano kožo

Ključ za ohranjanje mehke in voljne tetovirane kože je redno vlaženje. Za to lahko poskrbite z mazilom Lux-Factor Tattoo Nano Shock, ki bo vašo tetovažo optimalno navlažilo in preprečilo izsušitev kože. Tetovirana koža je namreč bolj nagnjena k prehitremu staranju in gubanju, zato je njena ustrezna hidracija še toliko bolj pomembna.

3. Voda, voda in še enkrat voda

Tattoo Nano Shock
Tattoo Nano Shock FOTO: PR/Arhiv ponudnika

Skupaj z vsemi splošnimi koristmi za zdravje voda ohranja kožo čisto in jo vlaži od znotraj navzven. V kombinaciji z uporabo vašega novega najljubšega izdelka Tattoo Nano Shock bodo vaše tetovaže bolj obstojnih barv in sijočega videza. Poleg tega v mazilu opravlja še eno pomembno nalogo: deluje antibakterijsko in pomaga pri regeneraciji ranjenih celic.

Tattoo Nano Shock
Tattoo Nano Shock FOTO: PR/Arhiv ponudnika

4. Jejte živila, ki se bojujejo proti UV žarki

ekatera živila, kot so paprika, paradižnik in korenje, vsebujejo vitamine in organske spojine, ki pomagajo obnoviti poškodovano kožo in jo ohraniti bolj zdravo. Prav tako lahko voda ali pa lubenica pomagata ohranjati kožo ustrezno hidrirano.

5. Mandljevo olje, vazelin in karitejevo ter kakavovo maslo …

Tattoo Nano Shock
Tattoo Nano Shock FOTO: PR/Arhiv ponudnika

Vse te kakovostne sestavine se prav tako skrivajo v mazilu Tattoo Nano Shock. Vazelin s svojim blagodejnim delovanjem pomaga koži pri obnovi povrhnjice po poškodbah, odpravlja vneto stanje kože in na splošno zdravi kožo. Mandljevo olje ima visoko vsebnost vitaminov, ki ščitijo in hranijo kožne celice, blažijo vnetje, rdečico in srbečico ter pripomorejo k hitrejšemu obnavljanju ter celjenju kožnih ran. Kakavovo maslo pa kožo mehča, blaži vnetja in razdraženost, varuje pred prostimi radikali in posledicami prekomernega izpostavljanja soncu.

Bi želeli tudi vi v jesenskih mesecih ustrezno zaščititi svojo tetovažo?

Mazilo za nego tetovaže Tattoo Nano Shock lahko naročite na spletni strani Lux-Factor.com ali preko telefonske številke 01 777 41 07.

30-dnevna garancija!

Ker je blagovna znamka Lux-Factor tako prepričana v kakovost mazila Tattoo Nano Shock, vam v roku 30 dni od prejetja paketa celo vrnejo denar, v kolikor z izdelkom ne bi bili zadovoljni.

Tattoo Nano Shock
Tattoo Nano Shock FOTO: PR/Arhiv ponudnika

Za še dodatnih 15 % popusta uporabite kodo: NANO15 –koda je veljavna samo do ponedeljka, 25. novembra.

Tattoo Nano Shock
Tattoo Nano Shock FOTO: PR/Arhiv ponudnika


Naročnik oglasa je Lux Factor Cosmetics Ltd.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni