Slovenija
Oglas

Tudi vi imate lahko kožo brez gub, mozoljev, aken in podočnjakov

Ljubljana, 20. 01. 2024 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Si predstavljate, da bi lahko namesto kreme proti gubicam, vlažilne kreme, korektorja, pudra in nočne kreme, uporabljali samo en izdelek?

Tudi vi imate lahko kožo brez gub, mozoljev, aken in podočnjakov

Si predstavljate, da bi lahko namesto kreme proti gubicam, vlažilne kreme, korektorja, podlage za make up oziroma pudra in nočne kreme uporabljali samo en izdelek? No, sedaj je to mogoče!

Trenutno najbolj zaželena pomlajevalna krema Lux-Factor 4D Hyaluron, ki je v rekordnem času navdušila že več kot 62.000 Slovenk, namreč zmore vse. Deluje že po 2 tednih uporabe in učinkovito gladi gube ter tanke linije okrog oči, ust in na čelu, ki se jim je po 30. letu starosti nemogoče izogniti. Prav tako pa pomaga tudi pri odstranjevanju mozoljev in poskrbi, da so vaši podočnjaki manj vidni. 100 % naravna krema poskrbi, da je koža dobro navlažena in preprečuje njeno izsušitev. Lahko jo uporabljate tako zjutraj kot zvečer, hkrati pa je tudi odlična podlaga za make up. 

LF

Privoščite svoji koži kremo za obraz, ki jo priporočajo tudi farmacevti in dermatologi

Pozabite na ogromno količino pudra in nadležno zakrivanje vseh nepravilnosti na obrazu s korektorjem, ki vaše stanje kože samo še izdatno poslabša. Privoščite si najboljše sestavine, ki so del kreme 4D Hyaluron in že po 2 tednih uporabe bo vaša koža brez nepravilnosti, pomlajena in sijoča. Puder in korektor pa bosta postala samo še preteklost. Krema je tudi dermatološko ter klinično testirana in ima ustrezne certifikate. 

Pred in po 2 tednih uporabe kreme Lux-Factor 4D Hyaluron:

4d prej potem
LF

Zakaj jo obožujemo?

Koži na obrazu vrača svežino in mladosten videz ter najbolj učinkovito gladi gube, vsebuje pa tudi izredno kakovostno mandljevo olje, ki na naraven način nahrani kožne celice, spodbudi njihovo delovanje in tako izboljšuje strukturo kože ter poskrbi za njen enakomeren tonus. 

LF

Kako deluje?

Mikromolekulske mase aktivnih sestavin v Lux-Factor 4D Hyaluron kremi prodrejo v globlje plasti kože, tako da z biotskim delovanjem v medceličnih membranah zapolnijo kožne gube od znotraj navzven. S slednjim poskrbijo za naravni botoks učinek in mladosten videz kože. Patentirana formula 4D Hyaluron s preizkušenimi sestavinami spodbuja naravni proces obnavljanja povrhnjice, idealna kombinacija učinkovin pa ščiti kožo pred škodljivimi zunanjimi vplivi, zato je ob redni uporabi kreme 4D Hyaluron napeta in sijoča. Dodatni plus? Po redni uporabi kreme boste opazili tudi manj mozoljev, vaši podočnjaki pa bodo postopoma izginili. 

LF

Bi najboljšo pomlajevalno kremo Lux-Factor 4D Hyaluron želeli preizkusiti tudi vi, a ne zaupate nakupovanju preko spleta?

Ne skrbite, ker je blagovna znamka Lux-Factor tako prepričana v kakovost svojega izdelka, vam v roku 30 dni celo povrnejo denar, v kolikor s kremo ne bi bili zadovoljni. Prav zdaj jo lahko po promocijski ceni s kar 50-odstotnim popustom naročite na spletni strani: www.luxfactor.com ali preko telefonske številke 01 777 41 07.


Naročnik oglasa je Combokin sp. zoo.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1