Slovenija
Oglas

Turčija in Egipt: počitnice z najboljšo all inclusive ponudbo!

Ljubljana, 25. 01. 2023 10.17 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 6 min

Sonce, morje, plaža in vrhunska all inclusive ponudba – definicija popolnih počitnic, ki si jih lahko sedaj zagotovite po ekskluzivni ceni, tudi do 30 % ugodneje!

Počitnice

Iskanje popolnih počitnic je vse prej kot enostavna naloga. Najprej se je potrebno odločiti za destinacijo, nato še za letovišče in tip namestitve ter izbrati storitev. Ker se Slovenci tradicionalno trudimo privarčevati kak evro, se večina pogosto osredotoči zgolj na ponudbo apartmajev, saj so ti praviloma cenejši od hotelov. A dopust ste si pošteno prigarali, zato se spodobi, da vam vsaj teden ali dva v letu ni treba ves čas pospravljati za seboj ter razmišljati, kaj in kdaj boste kuhali. 

Poleg tega vam za luksuzne počitnice sploh ni treba odšteti celega bogastva. V spletni turistični agenciji Počitnice.si, kjer imajo na enem mestu zbrane najboljše ponudbe vseh organizatorjev potovanj in počitnic v širši regiji, najdete bogato izbiro izjemnih prvomajskih in poletnih all inclusive počitnic v Turčiji in Egiptu za vsak žep. 

A to še ni vse! Ob rezervaciji izbranega all inclusive oddiha v Turčiji ali Egiptu lahko do 31.1. izkoristite še dodatne 'first minute' popuste do -30 %, zato nikar ne odlašajte: še danes preglejte ponudbo na spletni strani Počitnice.si ali na elektronski naslov info@pocitnice.si pošljite željeno destinacijo, termin, število in starost potnikov ter pričakovano kvaliteto hotela in že v nekaj urah boste prejeli najboljše in najugodnejše paketne ponudbe za nepozaben oddih v Turčiji ali Egiptu. 

V kolikor vam je bližje bolj osebni stik, lahko tako informacije o sami ponudbi all inclusive počitnic, kot tudi rezervacijo izbranega oddiha opravite tudi na telefonski številki 01 280 30 00 ali pa se oglasite v fizičnih poslovalnicah turistične agencije Počitnice.si v nakupovalnih centrih Supernova Rudnik v Ljubljani ter Supernova Kranj Primskovo. Izkušeni svetovalci vam bodo z veseljem odgovorili na vsa vprašanja ter vas opremili s praktičnimi nasveti za brezskrbne počitnice!

Počitnice

Dobrodošli v Turčiji – domovini all inclusive ponudbe!

Storitev all inclusive se je v zadnjih letih dodobra razširila po tako rekoči vseh priljubljenih poletnih destinacijah, a če bi morali izpostaviti deželo, kjer ima 'vse vključeno' najdaljšo tradicijo, bi se na Stari celini na vrhu seznama zagotovo znašla Turčija. V Turčiji je luksuz, ki ga ponujata all inclusive ter ultra all inclusive storitev, cenovno dostopen bolj, kot kjerkoli na svetu, v njihovih prostornih ter kakovostnih namestitvah je poskrbljeno za vse generacije, Turki pa gostitelji, ki si jih želi vsak brezskrbnega oddiha željan počitnikar. Več kot dovolj razlogov torej, da svoje naslednje počitnice preživite v Turčiji – deželi all inclusive ponudbe!

Na popoln all inclusive oddih v letovišča turške riviere lahko s Počitnice.si od aprila do novembra 2023 enkrat tedensko poletite z direktnim letom iz Ljubljane na letališče v Antalyi, večkrat tedensko so možni tudi poleti iz Graza, z dunajskega letališča pa lahko proti Turčiji poletite celo vsak dan! 

Ne zamudite izjemnih popustov! Do 31. 1. 2023 si lahko prvomajske in poletne počitnice v Turčiji na Počitnice.si namreč zagotovite še posebej ugodno, s popusti vse do -30 %!

Še danes preglejte ponudbo TUKAJ ali na info@pocitnice.si pošljite svoje želje glede odhodnega letališča, tipa in oblike namestitve ter števila potnikov in že v nekaj urah boste na e-mail prejeli najboljše 'first minute' ponudbe nepozabih počitnic v izbranem letovišču na turški rivieri!

Počitnice

Med slovenskimi družinami so bili v letu 2022 še posebej priljubljenih hoteli verige EFTALIA v letovišču Alanya. Gre za sklop 3 hotelov, Eftalia Ocean 5*, Eftalia Marin 5* ter Eftalia Aqua Resort 5*, ki so povezani med seboj in si delijo tobogane vodnega parka Eftalia Aqua Resort. Za tiste, ki radi uživate v turškem mestnem utripu, bo kot nalašč hotel The Lumos Deluxe Hotel Resort & Spa 5* v bližini mesta Alanya, kjer boste dobili popoln vpogled v preplet Orienta in Evrope. Med sprehodom skozi ulice boste naleteli na številne cerkve, medrese, hane, turška kopališča (hamam) in muzeje. Z dobrim razmerjem med ceno in kakovostjo storitve pa je slovenske goste v letu 2022 prepričal hotel Dizalya Palm Garden 5* ob prodnato-peščeni plaži v priljubljenem letovišču Alanya, ki slovi po izjemni all inclusive ponudbi za vse generacije. 

Popolne all inclusive počitnice ob Rdečem morju!

Tudi v Egipt se vam na počitnice najbolj splača odpraviti s turistično agencijo. All inclusive v Egiptu namreč pomeni neomejene količine hrane in pijače skozi ves dan, uživanje v bazenih, vodnih parkih in toplem morju, bogat dnevni ter večerni animacijski program za odrasle in otroke, sproščanje ter še veliko več. Za izhodiščno točko počitnic v Egiptu je najbolj priročno izbrati katerega od all inclusive hotelov v Hurghadi, ki so idealna izbira za vse, ki bi radi pobliže spoznali življenje lokalnega prebivalstva ter obiskali piramide v Gizi, in templje ter grobnice faraonov v Luxorju ali Sharm El Sheikhu, kjer se vam za obisk koral ni potrebno odpraviti na celodnevi izlet z ladjico, temveč le skočiti v toplo morje ob hotelski plaži.

Počitnice

 

V Hurgado lahko s Počitnice.si iz Ljubljane poletite vsako nedeljo za 7 ali 14 dni, od 21. junija dalje, pa bodo poleti organizirani ob sredah za 10 dni (sreda – nedelja) ter ob nedeljah za 11 dni (nedelja – sreda). Proti Hurgadi lahko vsako sredo in soboto poletite tudi iz Graza, z Dunaja pa so poleti v to priljubljeno letovišče ob Rdečem morju organizirani vsak dan. 

Na all inclusive oddih v Sharm el Sheikh, lahko v zimskih mesecih z Dunaja poletite ob ponedeljkih, iz Ljubljane pa bodo organizirani prevozi vsako sredo, med 26.4. in 11.11.2023! 

Ne glede na to, za katero egiptovsko letovišče se boste odločili, sta užitek in sprostitev zagotovoljena, zato izkoristite izjemno first minute' ponudbo: rezervirajte nepozaben all inclusive oddih v Egiptu do 31. 1. ter si zagotovite izjemne popuste do -30 %!

Za družine z majhnimi otroki je v Hurgadi kot nalašč hotel The Grand Resort 5*, ki je zgrajen v mavrskem stilu in se lahko pohvali z velikimi, prostornimi sobami ter številnimi bazeni, primernimi za različne starosti. Na južni strani mesta boste zabave in vodnih užitkov željni počitnikarji prišli na svoj račun v hotelu Jaz Aquamarine Resort 5*, ki poleg zasebne plaže ponuja še potapljaški klub, obsega pa 20 bazenov in 3 vodne parke. Lepote podvodnega sveta pa boste najlažje spoznavali v predelu Makady Bay, ki se nahaja približno 30 kilometrov južno od središča Hurgade. Tu se namreč vsak hotel lahko pohvali z lastnim koralnim grebenom, med slovenskimi gosti pa sta še posebej priljubljena The Grand Makadi 5*, ki ga sestavljajo med kopico bazenov razdeljene barvite zgradbe, zgrajene v bližnjevzhodnem slogu ter SUNRISE Royal Makadi Resort 5*, kjer lahko uživate v spektakularnem predelu z bazeni in velikem vodnem parku s številnimi tobogani.

Počitnice

 

Naročnik oglasa je Turistična agencija Počitnice.si d.o.o.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1