Slovenija

Umrl je Robert Erjavec

Ljubljana, 10. 09. 2023 16.25 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

V 53. letu je nepričakovano umrl naš vremenar Robi Erjavec. Slabega vremena ni, je bil veder tudi v najhujšem snegu. Bil je razgledan, duhovit, ljubitelj vremena in narave. Spominjali se ga bomo kot vedno prijaznega in nasmejanega sodelavca, številni gledalci pa kot človeka, ki je tudi zasebno odgovarjal na vprašanja glede napovedi in nasvetov glede vremena.

Globoko pretreseni in žalostni vam sporočamo, da je umrl naš sodelavec in velik prijatelj Robi Erjavec. Izjemen, srčen, duhovit. Vedno pripravljen pomagati. Vsestranski Robi, ki ga vsi poznamo kot izjemnega poznavalca vremena in priljubljenega napovedovalca naše televizije POP TV.

Robert Erjavec
Robert Erjavec FOTO: POP TV

A njegova bogata karierna pot se je začela na radiu. Le kdo ni prepoznal njegovega šarmantnega, umirjenega glasu. In kot človeka iskrivih mislih, ki jih je poleg novic zapisoval na svoji spletni strani Dolenjska-news.com, kjer je zadnja leta zelo rad objavljal tudi fotografije svojih podvigov po gozdu in prav veselil se je vsake gobe, ki jo je našel. Robi je bil obraz vremena in sonce naše redakcije dolga leta. Danes popoldne smo vsi obnemeli, ko smo dobili žalostno novico, da se mu je za zmeraj ustavilo njegovo veliko srce. 

Sodelavec in prijatelj. Vedno nas je bodril, vedno je našel toplo besedo.

Robert Erjavec
Robert Erjavec FOTO: 24ur.com

Slabega vremena ni, je bil spodbuden tudi v najhujšem nalivu.  Čeprav na televiziji ni začel kot vremenar, se je z vremenom spoprijateljil, ga preučeval, spoznal in ga s šarmom prenašal v naše domove. Bil je razgledan, duhovit, ljubitelj vremena, ljubitelj narave. Navduševale so ga gobe, ki jih je nabiral zato, da jih je lahko delil s prijatelji in sodelavci.

In človek, ki je vedno priskočil na pomoč. Številnim gledalcem je tudi zasebno odgovarjal na vprašanja glede napovedi in nasvetov glede vremena. Spoznali smo ga tudi kot voditelja Sanjske ženske in 1, 2, 3, kdo dobi.

Robi, odšel si, star vsega 52 let. Spominjali se te bomo. Tudi po tvojem nalezljivem nasmehu, s katerim si vedno ogrel naša srca. Z globokim spoštovanjem in z žalostjo v prsih izrekamo iskreno sožalje tudi družini.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3