Slovenija

Uporaba vozila je korupcija

Ljubljana, 15. 12. 2006 19.12 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Suzana Lovec
Komentarji
6

Kosova komisija meni, da gre v primeru Ruplove žene, ki je uporabljala službeno vozilo pri nakupih, za korupcijo.


SORODNI ČLANKI

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Alojz Ovni?
22. 12. 2006 07.57
Normalno, da ministrova žene dela za ministrstvo saj pere ministru gate, kolikor izgleda po vrečki pralnega praška pa tudi pred njegovim pragom pometa. Sicer tudi moja žena vse to dela. Po pralni prašek gre pa kar peš. Torej, minister in njegova žena kršita pravila, mi pa vse to plačujemo. Kos, daj, jima malo požvižgaj.
esfflight
16. 12. 2006 04.06
O ti lazljivi kljukec, kaj se bo se spomnil. Ta clovek ima kar precej masla na glavi. To je majhna stvar, a pove, da je Rupel clovek, kateremu ni za verjeti, saj je brez kakrsne koli razlage goljuf ali kot bi temu rekli prevarant. On je zunanji minister, ki ni naredil nic drugega, kot menjal kozo, barvo in stranko samo, da je na konju. Ali smo vsi v nasi dezeli taksni? Se zdalec ne, taksna je le nasa vlada in nekaj njih, ki ji sledijo.
jurkjurk@msn.com
15. 12. 2006 23.57
Kva ce bi raj iskal vecje korupcije kot pa 10 litrov bencina???? Zdej so enga reveza k je zeno poslou u stacuno napadl k da je najvecji kriminalc, zravn se pa misljoni obracajo pa "zginjajo" brez korupcije. Nekak tko k nas sodni sistem, bos peljal 10 km/h prehitro si kriminalec, ubijes 10 ljidi pa obtozba zastara. Brz veze....
andinrej
15. 12. 2006 23.52
Od kdaj smo pa postali tako dlakocepski?Mat r , še dobro, da imamo Kosa in njegovo komisijo, da bomo lažje spali.In takkole se dela, medtem, ko ostali hodimo delat v službo, si eni privoščijo takole .Res so čedalje bolj sami sebi namen. Saj kej bolj koristnega itak niso zmožni raziskat in pipeljat do konca.Kateri bo naslednji veliki podvig te komisije?Upam, da si za začetek preštejejo vse slamice v glavi in nato to posredujejo slovenski javnosti.Tudi to bo zelo koristno in zanimivo!
piko2263
15. 12. 2006 20.06
Pesek v oči raji ............
zoran.artnak@hotmail.com
15. 12. 2006 20.02
Gospod Kos, saj veste kaj je ženska komanda v hiši. Verjetno so pogajanja s Hrvaško lažji zalogaj, kot pogajanje z njegovo ženo. Če reče žena daj avto in šoferja je treba ubogat, če ne da pride do sexualnega mrka, bolečin v ušesu, treba je pomivat posodo, sesati, likati...itd. To bi pa že lahko Kosova komisija vedela, saj niste od včeraj ??? HEHEHEHE