Slovenija

Uprava Adriatica o prodaji 51-odstotnega lastniškega deleža zavarovalnice

Koper, 07. 04. 1999 19.26 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Trije člani uprave koprske zavarovalne družbe Adriatic so na današnjem pogovoru z novinarji prvič tudi javno komentirali postopke za odkup 51-odstotnega lastniškega deleža zavarovalnice, ki so ga skupno v prodajo ponudili Intereuropa, Luka Koper in Istrabenz.

Kot je znano, so pogodbe za odkup trije ponudniki 51 odstotkov delnic Adriatica po ceni 2200 tolarjev za delnico konec preteklega tedna podpisali z enim od 29 notranjih delničarjev koprske zavarovalnice - s koprsko družbo Zavarovalec d.o.o.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.