Slovenija
Oglas

Ustvarite dnevno sobo na prostem

Ljubljana, 11. 05. 2022 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Ko načrtujete svoje zeleno zatočišče je vredno izbrati stil, ki bo ponujal dobro počutje tudi v prihajajočih sezonah. Vredno je premisliti o kombinaciji funkcionalnosti in estetike, osnova pa naj bo trpežnost elementov. Elegantna preprostost je brezčasna in bo tudi jutri videti tako dobro kot danes. Uzrite se v naravo in okolico bivanja, saj vam lahko pomaga spodbuditi izvirne ideje za projekt... tudi revije in potovanja so odličen vir navdiha.

Uskladite posamične elemente v harmonično celoto, ki povezuje vaš dom z zunanjim okoljem.
Uskladite posamične elemente v harmonično celoto, ki povezuje vaš dom z zunanjim okoljem. FOTO: Arhiv ponudnika

Iskrica navdiha

Za pomoč pri načrtovanju prostora in izbiri pohištva in vrtnih okraskov ustvarite vizualni kolaž, ki predstavlja razpoloženje, estetiko, vizijo in cilje. Zbiranje slik, barv, fotografij in ilustracij daje navdih in pomaga ustvariti usklajen končni rezultat. Ko izbirate barve je priporočljivo, da se ujemajo z okolico. Okrasne blazine lahko na primer poudarjajo barve ali vzorce bližnjih rastlin.

Zagotovite, da so vsi izbrani materiali odporni na vremenske vplive. Preverite, da je pohištvo iz trpežnih materialov, saj ga bo tekom leta potrebno kdaj pa kdaj tudi očititi. Baterijski srednjetlačni čistilnik AquaClean 24/18V P4A z načinom mehkega čiščenja Soft-clean je idealen za občutljive predmete in zunanje pohištvo. Zmogljiva polnilna baterija zagotavlja dovolj moči za čiščenje, uporablja pa se lahko z drugimi združljivimi orodji Power For All Alliance.

Ena baterija omogoča uporabo različnih naprav za uporabo v domu in na vrtu.
Ena baterija omogoča uporabo različnih naprav za uporabo v domu in na vrtu. FOTO: Arhiv ponudnika

Narava je najboljši pripomoček

Nikar ne pozabite - manj je več. Odprti prostori in svež zrak naj ujamejo večji del pozornosti dnevne sobe na prostem. Svojim zunanjim bivalnim prostorom lahko dodate več raznolikosti z dekorativnimi elementi kot so posode in korita s cvetjem, fontane, naravne potke ali veselje ob melodijah vetrnih zvončkov. Bodite pazljivi, da elementi dopolnjujejo naravo in izgled okolice.

Da boste uživali v miru, ko bo partner urejal okolico je vredno premisliti tudi o baterijski kosilnici. Baterijska kosilnica HandyMower 22/18V P4A je idealna kosilnica za majhne trate do 50 m2, ki vam prihrani tudi čas, saj vam drobno pokošenih delčkov trave ni treba odstraniti. Kosilnica HandyMower je zelo lahka, okretna in enostavna za upravljanje in poskrbi za vsa težje dostopna mesta tudi pod vrtnim pohištvom, če ga boste imeli na trati.

Baterije brez spominskega učinka ponujajo dolgo življenjsko dobo in visoko zmogljivost.
Baterije brez spominskega učinka ponujajo dolgo življenjsko dobo in visoko zmogljivost. FOTO: Arhiv ponudnika

Zunaj ne potrebujete veliko

Vsestranski dodatki kot so svetle blazine za poletje ali topla odeja za jesen, lahko vaši dnevni sobi na prostem z minimalnim naporom dajo nov sezonski značaj. Topli svetlobni viri, kot so sveče ali lučke poudarijo vzdušje in pričarajo toplino v hladnih nočeh. Predvsem jeseni je vredno razmisliti o vrtnem ognju, ki je lahko osrednja točka vrta in pričara dramatično vzdušje. Naj bo vaša zunanja dnevna soba umirjen prostor za sedenje, razmislek in počitek.

GARDENA ClickUp! Bakla, ClickUp! Svečka in ClickUp! Solarna svetilka združujejo sodoben in eleganten dizajn z vrhunsko kakovostjo in poskrbijo za toplino v vrtu. ClickUp! Življenjski slog za vse letne čase ponuja različne elemente, s katerimi lahko enostavno okrasite svoj vrt ali balkon glede na letni čas.

Praktičen in inovativen ClickUp! sestav poskrbi za enostavno menjavo elementov.
Praktičen in inovativen ClickUp! sestav poskrbi za enostavno menjavo elementov. FOTO: Arhiv ponudnika

Za preprosto košnjo okrog vrtnega ognja in ob robovih terase poskrbi baterijski trimer EasyCut 23/18V P4A. Majhna teža le 2,4 kg za enostavno obrezovanje trate in dolgotrajno delo brez napora. Nastavljiva rezalna glava pod kotom 0, 10 ali 60 stopinj doseže mesta pod vrtno klopjo, mizo ali trampolinom.

LED prikaz ponuja informacije o trenutnem stanju baterije.
LED prikaz ponuja informacije o trenutnem stanju baterije. FOTO: Arhiv ponudnika

Več moči za več naprav

Baterije GARDENA so močan in zanesljiv vir energije, lahko jih napolnite po potrebi in nimajo spominskega učinka. Poskrbijo za dolgo življenjsko dobo in dosledno delovanje. Baterijski sistem Gardena je idealen za vse vrtove in tudi neravna območja pod naklonom, ki zahtevajo več energije.

Napolnite tudi svojo baterijo

Preverite promocijo »Napolnite svojo baterijo!«, ki poteka od poteka od 08. 04. 2022 do 30. 05. 2022. Kupite baterijski izdelek GARDENA 18V P4A, ga registrirajte na spletni strani GARDENA in sodelujte v žrebu za izjemne nagrade:

- 1x Poživitveni vikend oddih ob morju - Talaso Selfness Weekend (2 noči za 2 osebi) v Hotelu Svoboda****, ki vključuje bogato ponudbo velneških storitev,

- 1x Baterijsko kosilnico HandMower 22/18V P4A,

- 1x Baterijo P4A 18V/45 2.5Ah.

Splošne pogoje najdete na na spletni strani www.gardena.si/napolnite.

Sodelujte v žrebu za vikend oddih ob morju za dve osebi s ponudbo velneških storitev, HandyMower 22/18V P4A in Baterijo P4A 18V/45 2.5Ah.
Sodelujte v žrebu za vikend oddih ob morju za dve osebi s ponudbo velneških storitev, HandyMower 22/18V P4A in Baterijo P4A 18V/45 2.5Ah. FOTO: Arhiv Terme Krka

 


Naročnik oglasa je Husqvarna.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni