Slovenija

Uvodno srečanje ob svetovnem dnevu Romov

Ljubljana, 08. 04. 1999 20.48 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Ob 8. aprilu, svetovnem dnevu Romov sta Inštitut za narodnostna vprašanja iz Ljubljane in ljubljanska izpostava Avstrijskega inštituta za Vzhodno in Jugovzhodno Evropo pripravila več predavanj in okroglih miz o položaju romskih skupnosti v Evropi, še posebej v Sloveniji in Avstriji.

Večina prireditev bo jutri v Cankarjevem domu v Ljubljani, že danes popoldne pa je v prostorih Informacijsko dokumentacijskega centra Sveta Evrope (SE) potekalo srečanje Romov ter predstavnikov Sveta Evrope, ministrstva za zunanje zadeve, ljubljanskega inštituta za narodnostna vprašanja in varuha človekovih pravic.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.