Slovenija
Oglas

Uživaj zdravo! na 50. sejmu Narava-zdravje

Ljubljana, 21. 10. 2019 08.18 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Vas zanima zdrav življenjski slog in vsebine v sklopih Prehrana – Zdravje – Gibanje – Naravna kozmetika in wellness – Zeleno sobivanje? Vabljeni, da zadnji teden oktobra od srede do sobote obiščete Gospodarsko razstavišče. Izkoristite sejemske popuste in pestro, zanimivo, dinamično ter poučno dogajanje na sejmu, spremljajte sejemski znak za kakovost in bodite pozorni na to, kako vam označba na živilu lahko pomaga/koristi pri odločitvi o nakupu?

365 dni zelenjave na vrtu
365 dni zelenjave na vrtu FOTO:

KLIKnite spremljevalni program!

Letos je spremljevalni program pravi vrelec navdiha za zdravo življenje. Izberite temo zase med prek 100 različnimi zanimivimi temami za vse generacije.

IZ VSEBINE:

⇒ Bi se radi naučili, kako pripraviti sladice z zdravimi sladili, kako kuhati brez maščob idr.? Pridružite se brezplačnim kuharskim tečajem Mateje Ulaga.

⇒ Se želite posvetovali s certificirano nutricionistko, svetovalko za zdravo rastlinsko prehrano? Vas zanima, kako se postiti? Svetujeta Jelena Dimitrijević in Bilka Baloh.

⇒ Kaj veste o rabi psihedelikov v psihiatriji? Kako vplivajo družbena omrežja na duševno zdravje? Predava Tjaša Vranetič, dr. med.

⇒ Pridružite se avtorici uspešnice Stres – Kuga sodobnega časa Maji Megla na delavnicah, kako preseči negativne misli in boleča čustva, omejena prepričanja in rušilna pričakovanj ter spoznajte nekaj praktičnih oblik meditacije skozi nevroznanost

⇒ Vas zanimajo delavnice in okrogla miza o duševnem zdravju otrok in mladostnikov? Miti in resnice o cepljenju? Kaj prinaša nova zakonodaja o predelavi industrijske konoplje?

Kliknite na spremljevalni program.
Kliknite na spremljevalni program. FOTO:

⇒ Kaj vse lahko ogroža naše zdravje v prostorih, v katerih bivamo, in kako se tem vplivom izognemo? Sanja Lončar – Skupaj za zdravje človeka in narave, Igor Šajn – Stavbna in bivalna biologija, Gregor Kos – Za zdravo družbo

⇒ Spoznajte preproste vaje za sprostitev sklepov, vezi in mišic ter energijskih centrov in kanalov, pranično dihanje in meditacijo, sproščanje s tibetanskimi posodami, čuječnost idr.

⇒ Kako kar najbolj poskrbeti za živali? Pokukajte z nami v gozd na razstavo o divjih zvereh ter se pridružite delavnicam Ambasadorjem nasmeha in Eko brloga.

Na sejem »športno« in dobrodelno

Pridite na sejem peš! Če ste na dan obiska sejma prehodili več kot 6000 korakov, vas bodo razstavljavci nagradili z darilcem. Ste prijavljeni na enega od tekov 24. Ljubljanskega maratona?

Ker hkrati v organizaciji Timing Ljubljana poteka še sejem Tečem, obiščite s svojo štartno številko brezplačno tudi 50. sejem Narava-zdravje.

Imate v vaši družini otroške družabne igre, ki jih ne potrebujete več? Prinesite vsaj eno od njih na sejem! Zveza prijateljev mladine Slovenija bo z njimi obdarovala otroke v prazničnem decembru. Gospodarsko razstavišče pa ZPMS v jubilejnem letu od vsake kupljene vstopnice podarja 1 EUR

Pridružite se brezplačnim kuharskim tečajem Mateje Ulage!
Pridružite se brezplačnim kuharskim tečajem Mateje Ulage! FOTO:

Uživaj zdravo!

Uživajte lokalno, svežo, raznoliko in zdravo hrano, poiščite poti v sebi, naravi in sobivanju z drugimi, kako ponovno uživati življenje zdravo in v stiku z naravo.

Odpiralni čas: od srede do sobote, 23. –26.10., 9.00–19.00 ure

Ob obisku sejma pa ne pozabite na katalog – Dnevnikovo prilogo Oddih, ki prinaša obilo zanimivega branja. Uživajte zdravo!

www.narava-zdravje.si

 

Naročnik oglasa je Gospodarsko razstavišče d.o.o.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni