Slovenija
Oglas

V hipu do stanovanja, avta ali potovanja

Ljubljana, 22. 02. 2008 08.17 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Kupujete stanovanje, avtomobil ali načrtujete potovanje, pa ne veste, kako bi vse to financirali?

Če razmišljate o kreditu, vas vabimo, da se obrnete na eno najbolj dinamičnih in najhitreje rastočih bank v Sloveniji!

Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. vam predstavlja ugodnosti, ki jih lahko do konca aprila 2008 izkoristite pri najemu stanovanjskega ali potrošniškega kredita. Vsem, ki boste v Hypo Alpe-Adria-Bank do 30. aprila 2008 najeli kredit (potrošniški ali stanovanjski), vam podarijo 50 odstotkov stroškov odobritve.

Poleg tega vam v banki omogočijo brezplačno pravno asistenco v zvezi z nepremičnino, ki je predmet kreditiranja in zastave. To pomeni, da vam strokovnjaki pravne pisarne v Hypo Alpe-Adria-Bank brezplačno pripravijo pisno mnenje o dokumentaciji v zvezi z nepremičnino in sicer o kupo-prodajni pogodbi, zemljiško-knjižnemu izpisku oziroma lokacijski informaciji in mapni kopiji.

Ne zamudite!

Vsi, ki boste do 30. aprila 2008 najeli stanovanjski kredit, prejmete praktično darilo za vaš dom.

A to še ni vse. Kot pravi Jože Peharc, izvršni direktor področja poslovanja z občani v Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. vam pri najemu stanovanjskega kredita podarijo brezplačno zavarovanje nepremičnine za prvo leto. "To ugodnost smo za naše stranke pripravili v sodelovanju z Grawe zavarovalnico v primeru, da stranke sklenejo zavarovalno pogodbo najmanj za celotno dobo kreditiranja," je podrobno razložil Jože Peharc.

Prednost strokovnjakov v Hypo banki pa je predvsem v prilagodljivosti storitev potrebam in zmožnostim strank, zato vas vljudno vabijo v svoje poslovalnice širom Slovenije, da se o navedenih ugodnostih prepričate tudi osebno.

Hypo foto
Hypo foto FOTO:

Jože Peharc, izvršni direktor področja poslovanja z občani v Hypo Alpe-Adria-Bank d.d.: ''V banki težimo k temu, da se stranki posvetimo v polni meri, z vso zanesljivostjo in odgovornostjo.''

Sledite svojim sanjam.

Ljubljana – Domžale – Celje – Maribor – Ptuj – Murska Sobota – Kranj – Koper – Nova Gorica – Novo mesto

www.hypo-alpe-adria.si

 

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.