Slovenija

V Mariboru ustanovili združenje zavarovalnih agencij

Maribor, 02. 02. 1998 17.23 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Zavarovalne agencije so v Mariboru ustanovile svoje gospodarsko interesno združenje - Združenje zavarovalnih agencij. Pobudnik ustanovitve združenja je bilo mariborsko podjetje Safe Invest Mreža, ki je tudi največje podjetje za zavarovalniško posredovanje pri nas. Ustanovni člani združenja zavarovalnih agencij so še ZAP zavarovalniško posredovanje iz Murske Sobote, Primit podjetje za zavarovalne posle iz Ljubljane in pool agencij zavarovalne družbe Adriatic. Predsednik združenja je direktor Safe Invest Mreže Stanislav Zavec, so sporočili iz združenja.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.