Slovenija

V Novi Gorici o novostih v avtomobilski industriji

Nova Gorica, 08. 04. 1999 18.20 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V Novi Gorici se je danes začela dvodnevna mednarodna konferenca in razstava Inovativna avtomobilska industrija 1999, ki jo že četrtič pripravljata Zveza strojnih inženirjev in tehnikov oz. njena skupina za vozila in motorje, ki povezuje strokovnjake s področja avtomobilske industrije in njenega razvoja, ter ljubljanska fakulteta za strojništvo s svojim laboratorijem Lavek. V okviru konference je danes potekala okrogla miza z naslovom Finalisti in dobavitelji - partnerji in tekmeci, ki sta jo vodila predsednik uprave Iskre Avtoelektrika Aleš Nemec in Bernard Coursat iz novomeškega Revoza.

Konference, katere glavni pokrovitelj je Iskra Avtoelektrika iz Šempetra, se udeležuje prek 200 strokovnjakov s področja avtomobilske industrije iz številnih evropskih držav in tudi ZDA. V plenarnem zasedanju in kasnejšem delu v sekcijah bo po besedah prirediteljev predavalo več kot 50 domačih in tujih strokovnjakov s področja avtomobilske industrije.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.