Slovenija

V Premogovniku Velenje marca višji izkop

Velenje, 06. 04. 1999 16.35 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V Premogovniku Velenje so marca izkopali 218.200 ton rude, v obdobju med januarjem in marcem pa dober milijon ton, so sporočili iz omenjenega rudnika.

Proizvodnja v rudniku je marca skoraj za tretjino presegla letni delovni načrt. Velenjski rudarji pa so v prvem trimesečju nakopali za skoraj 15 odstotkov več premoga od načrtovanega. Marca so v povprečju izkopali 9918 ton rude na dan, povprečni dnevni izkop v prvih treh mesecih pa je znašal 16.423 ton.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.