Slovenija

V Revozu so predstavili nov model clia

Novo mesto, 27. 01. 1998 09.06 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V Revozu so predstavili nov Renaultov model nižjega cenovnega razreda, ki bo postopoma nasledil stari model clio in bo nosil enako ime. Novi clio - sedem let po rojstvu prvega clia - bodo izdelovali v treh evropskih tovarnah, med njimi tudi v Revozu. Predstavitev je v obliki svetovne videokonference potekala sočasno v enajst evropskih mestih. V Revozu so že izdelali nekaj poskusnih modelov novega clia, serijska proizvodnja pa bo stekla sredi letošnje pomladi. Nekoliko večji novi clio bo še bolj varen, udoben ter gospodaren, vseboval pa bo tudi nekaj dodatne opreme.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.