Slovenija
Oglas

V vročih mesecih brez pudra in korektorja!

Ljubljana, 14. 06. 2021 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

V toplih mesecih, na dopustu ob bazenu ali na plaži si vsaka ženska želi čudovito in sijočo kožo. Seveda, saj se nam ob vročini in ob vseh poletnih aktivnostih ne da obremenjevati še z popolnim make-upom, ki bo po le nekaj minutah na vročem soncu že vse prej kot popoln. Vsako leto si zadamo cilje, da bomo do poletja poskrbele za vrhunsko postavo in navdušile v kopalkah. Kako pa je s kožo? Ste jo že pripravile na poletje?

Lux-Factor
Lux-Factor FOTO: Arhiv ponudnika
Lux-Factor
Lux-Factor FOTO: Arhiv ponudnika

Vsak letni čas zahteva posebno nego

Za kožo sta še posebej naporna letna časa zima in poletje, zato se bomo tokrat osredotočili na slednjega, saj ga že vsi tako težko pričakujemo. Pri poletni negi kože vsekakor ne smemo pozabiti, da je sonce koži največji sovražnik. Prekomerno sončenje zelo škoduje kožnim celicam, zato moramo kožo pripraviti, da bo kljub močnim sončnim žarkom zasijala v vsem svojem zdravem in mladostnem videzu.

Lux-Factor
Lux-Factor FOTO: Arhiv ponudnika

Voda, voda in še enkrat … voda

Hidratacija je prvi in ključni korak do lepe in sijoče kože. Navlažite kožo od znotraj in telesu zagotovite dovolj vode, zmerno skozi cel dan. Priporočljivo je, da vsako jutro pred zajtrkom spijete 3 dcl tople vode z limoninim sokom in tako spodbudite čistilne procese že v samem začetku dneva. Nato redno, skozi cel dan pijte dovolj vode, priporočljivi so 2 do 3 litri na dan. Saj veste, nega kože se začne odznotraj. 

Dobra prekrvavitev

Dobra prekrvavitev poskrbi, da bo vaša koža napeta in sijoča. Kako do nje? Privoščite si masažo z olivnim ali mandljevim oljem, ki bo koži olajšala izmenjavo tekočin in izločanje umazanije. Vsaj enkrat na dva tedna si naredite piling, ki bo odstranil odmrle celice in spodbudil obnovo novih kožnih celic. Piling si lahko pripravite kar s sestavinami, ki jih najdete doma: npr. sol in limonin sok ali kavna zrnca in med. Po pilingu dopolnite nego s primerno kremo, ki bo kožo navlažila in nahranila.

Lux-Factor
Lux-Factor FOTO: Arhiv ponudnika

Razstrupite kožo: Savna!

Razstrupljanje blagodejno vpliva na telo in kožo. Lahko se ga lotite s prehrano in dieto, zelo učinkovito sredstvo za razstrupljanje telesa pa je tudi obisk savne. Privoščite si nekaj uric zase, za svoje telo in dušo ter se sprostite in pustite, da vsi strupi zapustijo vaše telo. Po savnanju pustite koži, da zadiha, preden se odpravite spat, pa na obraz, vrat in dekolte nanesite kremo, ki bo očiščeno kožo nahranila in zaščitila.

Katera krema je primerna za poletno nego kože?

V toplih mesecih si vsi želimo, da je na koži čim manj kozmetičnih izdelkov, ki mašijo pore in povzročajo še dodatno potenje. Zato izberite kremo Lux-Factor 4D Hyaluron, z lahko teksturo, ki se hitro vpije in ne pušča mastnih sledi. 

Lux-Factor
Lux-Factor FOTO: Arhiv ponudnika

Si lahko predstavljate, da namesto 5 izdelkov uporabljate le 1? 

Krema proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron bo nadomestila uporabo dnevne, nočne, vlažilne in pomlajevalne kreme, ki pa je ob enem tudi odlična podlaga za dolgo obstojen make-up. Zaradi izjemnih rezultatov, ki jih z redno uporabo dosežemo že v 2-4 tednih, bo koža do poletja sijoča in napeta, s tem pa se boste izognili uporabi pudra in korektorja. 

Zakaj jo obožujemo?

Kremi proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron smo dodali novo patentirano formulo, četrto dimenzijo (4D), ki s svojim delovanjem trajno zgladi kožo in nudi mladostnejši videz z vsakim nanosom. Hialuronska kislina je ključna sestavina vseh pomlajevalnih izdelkov, saj uspešno zapolni vse linije in gubice, ki ste se jih želeli znebiti. Zaradi 100 % naravnih sestavin je krema proti gubicam 4D Hyaluron primerna za vse tipe kože in ne povzroča alergijskih reakcij. 

Lux-Factor
Lux-Factor FOTO: Arhiv ponudnika

Se bojite nakupovanja prek spleta? 

Ne skrbite, na vsak vaš nakup vam nudimo kar 30-dnevno garancijo. V primeru nezadovoljstva lahko izdelek vrnete, mi pa vam bomo povrnili kupnino.

Si to poletje tudi vi želite sijoče in gladke kože?

Zdaj lahko svojo kremo proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron naročite po promocijski ceni z več kot 50 % popusta, samo na www.luxfactor.net ali na brezplačni telefonski številki 01 777 41 07. 


Naročnik oglasa je Lux-Factor Cosmetics Ltd.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni