Slovenija

Vajgl sprejel veleposlanika Luksemburga Santerja

Ljubljana, 10. 02. 1998 17.26 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Državni sekretar v MZZ Ivo Vajgl je danes sprejel veleposlanika Velikega Vojvodstva Luksemburg v Republiki Sloveniji Georgesa Santerja. Pogovarjala sta se o predvidenem uradnem obisku luksemburškega zunanjega ministra Jacquesa Poosa v Sloveniji prihodnji mesec. V okviru njegovega obiska, ko ga bo spremljala tudi gospodarska delegacija, bo potekala slovensko-luksemburška poslovna konferenca.

Kot so sporočili z MZZ, je Vajgl Santerja seznanil tudi s slovenskimi stališči do nasledstva nekdanje SFRJ ter poudaril, da Slovenija sodi, da je iskanje sporazuma o tem vprašanju bistven sestavni del za trajno stabilizacijo razmer v jugovzhodnem delu Evrope.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.