Slovenija
Oglas

Valentinovo darilo za vse!

Ljubljana, 13. 02. 2021 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Lux-Factor Cosmetics
Lux-Factor Cosmetics FOTO: Arhiv ponudnika

Valentinovo ali praznik svetega Valentina se praznuje 14. februarja in je tradicionalen dan, ko si v nekaterih kulturah zaljubljenci izkazujejo ljubezen. Najpogosteje z izmenjavo darilc ali voščilnic. V Sloveniji je postalo priljubljeno tudi obdarovanje tistih, ki jih imamo preprosto radi. Tako se vse pogosteje obdarujejo tudi prijatelji, sorodniki in sodelavci, ki se želijo opomniti, da so nekaj posebnega. Ste si letos že izbrali valentinovo darilo? Preverite, kaj lahko podarite dragi prijateljici ali kateri kozmetični izdelek nujno potrebujete in to namignite svojemu partnerju, da bo letos lažje izbral darilo, ki vas bo razveselilo. Letos bo Valentinov vikend prav poseben, saj bomo tudi mi obdarili vas. Podarjamo vam darilo presenečenja!

Lux-Factor Cosmetics
Lux-Factor Cosmetics FOTO: Arhiv ponudnika

Svoji koži nudite najkvalitetnejšo nego

Hialuronska kislina je najpomembnejša sestavina pomlajevalnih izdelkov, saj zaradi svoje sposobnosti zadrževanja vode odlično vpliva na kožo. Nudi ji prožnost in svežino, zapolni neželene gubice in linije ter preprečuje nastanek novih. V poplavi kozmetičnih izdelkov je težko najti primerno kremo proti gubicam, zato vam svetujemo izbrati tisto, ki vsebuje le 100 % naravne sestavine, je varna in primerna za vse tipe kože. Lux-Factor 4D Hyaluron krema proti gubicam vsebuje hialuron evropskega izvora, ki je varen za uporabo in je dermatološko testiran. Pri negi svoje kože ne pozabite na vrat in dekolte, ki sta ravno tako pomembna kot obraz. Z redno uporabo kreme 4D Hyaluron lahko osupljive rezultate dosežete že po 2-4 tednih uporabe. Zagotovite si mladostnejši videz, ob enem pa koži nudite še primerno nego in zaščito.

Lux-Factor Cosmetics
Lux-Factor Cosmetics FOTO: Arhiv ponudnika
Lux-Factor Cosmetics
Lux-Factor Cosmetics FOTO: Arhiv ponudnika

Dolge in goste trepalnice so želja vsake ženske

Volumen in črnina trepalnic zagotavljata zapeljiv pogled. Veliko žensk se zaradi želje po čudovitih trepalnicah odloča za umetne trepalnice, ki pa naravnim le še dodatno škodujejo. Z uporabo seruma za rast trepalnic lahko dosežete make-up učinek tudi brez uporabe maskare. V le 2 tednih lahko opazite kar 85 % več volumna in daljše trepalnice, ki so ob enem še zaščitene pred lomljenjem in izpadanjem.

Lux-Factor Cosmetics
Lux-Factor Cosmetics FOTO: Arhiv ponudnika

Nanos seruma Lux-Factor EYELASH vam vzame le minuto vašega časa in ne povzroča srbečice ali rdečice. Njegova najboljša lastnost pa je, da je primeren za uporabo sočasno z drugimi ličili in, da deluje tudi na obrveh. Tako lahko z enim izdelkom poskrbite za daljše trepalnice in še za gostejše obrvi.

Suha in razpokana koža rok je preteklost

Se tudi vi srečujete s suho in grobo kožo, ki vašim rokam kvari izgled, ob enem pa daje neprijeten občutek in tudi bolečino? S primerno nego se lahko enkrat za vselej poslovite od težav. V zimskih mesecih, pri nižjih temperaturah, je kožo potrebno še dodatno nahraniti in navlažiti. Priporočljivo je, da roke umivate z mlačno vodo, ne uporabljate agresivnih mil in, da roke zmeraj posušite do suhega.

Lux-Factor Cosmetics
Lux-Factor Cosmetics FOTO: Arhiv ponudnika

Zraven umivalnika nastavite primerno kremo za roke, saj tako ne boste pozabili na njeno uporabo. Vlažilna krema za roke Lux-Factor Aqua deluje negovalno, ne pušča mastnega občutka saj ima lahko teksturo in je hitro vpojna. Dodatek mandarine ji daje prijeten vonj, ki vas osveži ob vsaki uporabi. So tudi na vaših rokah vidni znaki staranja? Pridno delo se najhitreje odraža prav na rokah. Hranilni kremi Lux-Factor Royal smo dodali hialuronsko kislino, ki zakrije znake staranja, ob enem pa kožo nahrani, ji daje občutek mehkobe in izboljšuje odpornost. 

30-dnevna garancija

Ker smo prepričani v učinkovitost naših izdelkov, vam na vsak vaš nakup nudimo kar 30-dnevno jamstvo.

Lux-Factor Cosmetics
Lux-Factor Cosmetics FOTO: Arhiv ponudnika

V primeru nezadovoljstva lahko izdelke vrnete, mi pa vam povrnemo kupnino. Tako lahko svoj nakup opravite popolnoma varno.

Izberite si uporabno in naravno darilo, ki NI testirano na živalih in bo popestrilo vašo negovalno rutino

Prav zdaj lahko svoje naročilo oddate na spletni strani www.luxfactor.net in izkoristite kar 50 % popust! Na voljo smo vam tudi na brezplačni telefonski številki 01 777 41 07.

Tudi mi bomo obdarili vas

Če svoje naročilo oddate danes, vam podarimo valentinovo darilo, ki vas bo posladkalo in vam še dodatno polepšalo vikend zaljubljenih.

 

Naročnik oglasa je Lux-Factor Cosmetics Ltd.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1