6°C

Vaša priložnost za boljšo plačo prihaja 22. oktobra

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min
AVTOR
P.R. /
Največji vseslovenski karierni sejem MojeDelo.com prinaša edinstveno priložnost za razgovore za delo, boljšo zaposlitev in nova karierna znanja; tokrat bo prvič na spletu.

Vzemite si minuto za boljšo prihodnost in motivacijo

Ob odličnih delodajalcih, ki bodo iskali kadre po vsej Sloveniji, bo 18. karierni sejem MojeDelo.com 22. oktobra ponudil več kot 30 brezplačnih izobraževanj, delavnic in predavanj vrhunskih strokovnjakov, pa tudi znanih obrazov, kot so Bine Volčič, Boštjan Nachbar, Boštjan Romih, Alenka Košir in Cool Fotr. Ti bodo obiskovalcem sejma pripovedovali o svojih izkušnjah in skrivnostih kariernega uspeha.

18. karierni sejem MojeDelo.com bo ponudil več kot 30 brezplačnih predavanj in delavnic.
18. karierni sejem MojeDelo.com bo ponudil več kot 30 brezplačnih predavanj in delavnic.FOTO: Arhiv ponudnika

Organizatorji sejma so poskrbeli za futuristične virtualne dvorane, ki vam bodo dale občutek, kot da ste resnično tam. Prijavite se s svojim življenjepisom, udobno se namestite pred računalnik in sprehodite z miško po sejmu. Pobrskajte po bogatem programu predavanj in delavnic ter se prijavite na razgovore za delo. Ker so časi negotovi, je zdaj najbolj pravi trenutek, da si zagotovite boljšo prihodnost.

»Ne glede na to, ali boste imeli časa le uro ali ves dan, zagotovo boste z udeležbo naredili korak naprej. Letošnja spletna oblika največjega kariernega sejma omogoča varen dostop do res odličnih brezplačnih vsebin in delodajalcev po vsej Sloveniji,« so povedali pri MojeDelo.com.

Opraviti bo mogoče tudi brezplačno osebno karierno svetovanje kadrovskih specialistov MojeDelo.com in Zavoda RS za zaposlovanje, izboljšati življenjepis in opraviti brezplačno psihološko testiranje, ki ga uporablja vse več podjetij pri iskanju novih kadrov. 

Dobrodošli v preddverju 18. kariernega sejma MojeDelo.com

Umetna inteligenca in digitalni odtis v času koronavirusa

Strokovna predavanja se bodo dotaknila pomembnih tem, kot so digitalni odtis v času koronavirusa, umetna inteligenca 4.0, poklici prihodnosti ter miti in resnica o tehnologiji blockchain. Skrivnosti kariernega uspeha bodo razkrili tudi znani obrazi, med njimi Bine Volčič, Boštjan Nachbar, Filip Pesek, Sašo Kronegger, Žiga Peljko, Alenka Košir, Cool Fotr, Boštjan Romih, in številni drugi. 

Mladim bo na voljo delavnica za iskanje prvega dela, odlično digitalno predstavitev, organiziran pa bo tudi hekaton za študente in dijake z nagrado 1500 evrov.

Bogate nagrade za najbolj aktivne

Pripravili so tudi nagradne aktivnosti. Več kot se boste udejstvovali, večjo možnost boste imeli, da osvojite telefon Samsung S20 podjetja Telemach, Mercator vrednostne kartice, več kot 300 TOP izobraževanj in številne druge nagrade. Prijavite se lahko tudi na štiri nagradne hekatone z denarnim skladom v skupni vrednosti 9.000 evrov neto. 

Opravili boste lahko tudi brezplačno psihometrično testiranje.
Opravili boste lahko tudi brezplačno psihometrično testiranje.FOTO: Arhiv ponudnika

Štirje bogato nagrajeni hekatoni 

Največji vseslovenski karierni sejem MojeDelo.com bo postregel s kar štirimi nagradnimi hekatoni s skupnim denarnim skladom 9.000 evrov neto. Izzivi bodo predstavljeni na dan dogodka, prijavite pa se lahko že zdaj.

Vrhunci 18. kariernega sejma MojeDelo.com 

* prof. dr. Matej Tušak: Psihologija poti do uspeha

* dr. Blaž Fortuna, CEO v Qlector, d. o. o., raziskovalec na Institutu Jožef Stefan: Umetna inteligenca v industriji 4.0

* dr. Matjaž Gams, Institut Jožef Stefan: Eksistencialne nevarnosti človeštvu prihajajo od nas samih; pandemija in dolgoživost

* doc. dr. Aida Kamišalić Latifić: Tehnologija blockchain – miti in resnice

* Milan Gabor: Etični heker – poklic prihodnosti

* Sašo Kronegger: Digitalni odtis v času koronavirusa

* Filip Pesek: Kako lahko z uporabo digitalnega marketinga in ostalih prefriganih orodij prideš do svoje sanjske karierne priložnosti

* David Arnež, mag. posl. ved: Vpogled v zgodbo uspešnega podjetnika

* Bine Volčič: Karierna pot Bineta Volčiča – motivacijsko predavanje

* Boštjan Romih: Retorika in javno nastopanje

* Moderiran pogovor s Katarino Benček, Cool Fotrom, Midva kuhava in Alenko Košir

* Boštjan Nachbar: Karierna pot Boštjana Nachbarja – motivacijsko predavanje


Do večine predavanj in delavnic bo mogoče dostopati tudi po sejmu, delodajalci, osebna karierna svetovanja, nagradne aktivnosti in določene vsebine pa bodo na voljo le 22. oktobra. Na sejem se že lahko prijavite tukaj.  

 

Naročnik oglasa je Styria, d. o. o.