Slovenija

Več kot 3000 udeležencev konference spletnih razvijalcev WebTech*Ed

Ljubljana, 10. 02. 1998 15.25 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Microsoft
Komentarji
0

Microsoftove konference Web Tech* Ed v Palm Springsu se je udeležilo več kot 3000 poklicnih spletnih razvijalcev. Na tridnevni prireditvi je bilo več kot 70 tehničnih sej, med njimi o elektronski trgovini v spletu, intranetnih rešitvah, podatkovnih spletnih aplikacijah idr. Več kot 70 razstavljavcev je v razprodani dvorani predstavilo združljiva orodja in izdelke na osnovi spletnih rešitev za Windows. Microsoft je predstavil več novih izdelkov za poslovne spletne rešitve, med njimi strežnika Microsoft Site Server 3.0 in NetShow 3.0 ter spletni razvojni sistem Visual InterDevTM. Konferenca Web Tech* Ed je ena od stotin srečanj razvijalcev, ki jih vsako leto priredi Microsoft. Zanje Microsoft nameni 85 milijonov dolarjev, kar je največ med razvijalci programske opreme. Naslednja konferenca Tech* ED bo od prvega do petega junija v New Orleansu. Več podatkov o Microsoftovih izdelkih in storitvah v podporo neodvisnim razvijalcem je na voljo na naslovu <a href=http://www.microsoft.com/msdn/ TARGET="_blank">http://www.microsoft.com/msdn/</a>.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.