Slovenija

Velikonočni koncert v KC

Ljubljana, 17. 04. 2000 12.28 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Kulturno umetniško društvo Kliničnega centra in medicinske fakultete dr. Lojza Kraigherja prireja jutri v razstavišču Kliničnega centra velikonočni koncert, odprla pa se bo tudi razstava fotografij Cirila Velkovrha. Na koncertu bosta harfistki Urška Križnik in Anja Gaberc predstavili dela skladateljev Bacha, Zabela, Cigliča in Hasselmansa.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.