Slovenija

Vika Potočnik predstavila svoje prve delovne obveznosti

Ljubljana, 28. 01. 1998 09.40 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Ljubljanska županja Vika Potočnik je na novinarski konferenci predstavila svoje prve delovne obveznosti in predvidene kadrovske spremembe. Tako bo v četrtek za novega direktorja mestne uprave mestnemu svetu predlagala diplomiranega pravnika Igorja Šoltesa. Vodja njenega kabineta pa bo postal Samo Lozej. O zamenjavi podžupanov trenutno ne razmišlja. Ti naj bi v mestnem svetu podprli prednostne naloge, o čemer se je že uskladila z dvema podžupanoma, medtem ko pogovori s tretjim še potekajo. Izrazila je upanje, da bodo načelniki mestne uprave sprejeli delovni osnutek proračuna in da ga bodo mestni svetniki sprejeli do maja.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.