Slovenija
Oglas

Vitka. Razstrupljena! Zdrava.

Ljubljana, 15. 10. 2023 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Si predstavljate, da izločite odvečne toksine ter vodo s pomočjo unikatne ekološke formule? Poizkusite Eko vitalno, inovativno slovensko prehransko dopolnilo za razstrupljanje in hujšanje.

Samo najboljše iz narave!
Samo najboljše iz narave! FOTO: Arhiv ponudnika

Po vseh razočaranjih, ki jih prinesejo diete z obljubami o hitrem učinku, si je treba priznati: nič se ne zgodi čez noč. Začnemo z dieto, dosežemo kratkoročni učinek, čez nekaj časa pa smo spet na začetku ali še s kakšnim kilogramom več. Zakaj? Ker lahko dolgoročno zdravo težo dosežemo le z kombinacijo preprostih principov: uravnoteženim jedilnikom, fizično aktivnostjo in s pomočjo ekološkega dopolnila Eko vitalna.

Kako deluje? Pomoč iz narave za ključne procese v telesu

Jetra so izjemno pomembna pri presnovi maščob, zato naj dobro delujejo. Pegasti badelj je znan čistilec, ki jim pomaga z razstrupljevalnimi učinki. Indijski trpotec pomaga pri urejanju prebave. Cimet spodbuja metabolizem in uravnava raven krvnega sladkorja. Kopriva odvaja vodo in učinkuje čistilno na sečne poti. Ingver je naravni topilec maščob in pomaga pri odstranjevanju odvečne vode iz telesa. Svetlikava pološčenka ali reishi pa je znana zaradi ugodnega vpliva na raven holesterola

Brez umetnih dodatkov in sladil!
Brez umetnih dodatkov in sladil! FOTO: Arhiv ponudnika

Ker v prehrano težko vključujemo te naravne pomočnike redno in v pravih razmerjih, si pomagamo z ekološkim dodatkom Eko vitalna, ki je plod dela slovenskega strokovnjaka. 

Ekološko certificirano prehransko dopolnilo Eko vitalna je razvilo slovensko podjetje Plahtica d.o.o., znano po pridelavi več kot 50 vrst zelišč, ki ustrezajo najvišjim ekološkim standardom. Prehransko dopolnilo je brez umetnih sladil in brez glutena. Sestava je primerna tudi za vegetarijance in vegane.

Izdelano v Sloveniji!
Izdelano v Sloveniji! FOTO: Arhiv ponudnika

Navodilo za uporabo: Eno pakiranje s 30 kapsulami zadošča za mesec dni! Vsako jutro zjutraj na tešče zaužijemo eno kapsulo in jo poplaknemo z izdatno količino vode. Pridružite se že več kot 6000 zadovoljnim uporabnikom, ki pravijo, da je Eko vitalna številka 1 za razstrupljanje

POPUST: Samo za bralce 24ur.com!

Na blagajni vpišite kodo: 24UR in izkoristite 10 % popust. Poiščite več informacij in oddajte naročilo preko spletne strani: www.plahtica.com.

Več informacij s klikom na fotografijo ali na www.plahtica.com
Več informacij s klikom na fotografijo ali na www.plahtica.com FOTO: Arhiv ponudnika

MORDA VAS ZANIMA TUDI: Eko paket za hujšanje!

3 - mesečni paket za hujšanje, ki je sestavljen iz prehranskih dopolnil eko vitalna in eko čajev za boljši spanec, saj je tudi spanje izjemnega pomena pri izgubi odvečnih kilogramov. Več informacij na www.plahtica.com.

 

Naročnik oglasa je Plahtica d.o.o.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3