Slovenija

Vizija novega sveta

Ljubljana, 15. 02. 2008 19.07 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Janez Usenik
Komentarji
6

Bodo težave z radioaktivnimi odpadki postale preteklost? Kaj o tem meni Jeremy Rifkin, svetovalec EU in mnogih vlad?


  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

robinud@volja.net
17. 02. 2008 19.49
janus13: "kaj so razmišljali ko so na čelo ZDA postavili Busha" Marioneta MORA biti čim bolj neumna ;-)
Variatio delectat
16. 02. 2008 15.56
Janus13, veliko ateistov poznam in tudi vernikov in ko zdajle malo razmišljam o tvojem postu, se mi zdi, da imaš prav, oz. da je Ecova razlaga zelo dobra. Dosedaj sem vedno slišal najbolj zavzete komentarje o domnevni problematičnosti Opus Dei prav od deklariranih ateistov. Hudo jih preganja to njihovo prepričanje. Spomnim se, s kakšnim obetajočim glasom mi je kolegica 'polagala na srce', naj vendar kot katoličan preberem Da Vincijevo sifro. Potem da me ne bo več težilo in pritiskalo (sklepala je po sebi, jasno). Očitno je to hudo.
Janez Usenik
16. 02. 2008 15.02
New world order je ena od teorij zarot, ki pa je zdaj že malo iz mode. Izšla je iz teorije zarote, da svetvodijo prostozidarji, po NWO naj bi svet v resnici vodila skupina ljudi imenovana Illuminati, ki nadzirajo vse svetovne vlade (uau, kake face, če kaj so razmišljali ko so na čelo ZDA postavili Busha, po mojem so bili pijani) Iz mode je ta teoruja zato, ker so tisti, ki so jo vneto zagovarjali, kasneje prebrali Da Vincijevo šifro in jim je postalo "jasno" da sveta ne vodijo Illuminati ampak Opus Dei (vstavi dramatičen akord - ta dam), ki je svet popolnoma spremenil samo zato, da bi prikril dejstvo, da je bil Jezus Kristus poročen (hmmm) Jaz osebno se strinjam z Umbertom Ecom - teorije zarote so stranski produkt ateizma. Človeški um ni sposoben dojeti, da ni usode in da se vse stvari dogajajo po naključju ali kot posledica kaotičnih odločitev, zato si ob odsotnosti nadnaravnega bitja izmisli vsemogočno organizacijo, ki ni nič drugega kot sodobna različica boga.
xzamiel@hotmail.com
16. 02. 2008 10.54
Spet ta New World Order. Verjetno realna zadeva. Drugače mi je pa ideja všeč ala veliko manjših "elektrarn" itd.
kriss714@amis.net
16. 02. 2008 01.01
Jeremy, jasno. Spet sionistična mafija.
jansa-arms
15. 02. 2008 22.17
Vizija novega sveta ne zajema samo novo industrijsko revolucijo, temveč tudi politično (New World Order). O njej vsi molčijo,ker so vpleteni tudi vsi medijski mogotci!